Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De stijgende Maan versterkt je flair en geeft je een stevige dosis energie. Maar je zult moeten durven en in actie moeten komen, want anders gebeurt zelfs op deze geluksdag helemaal niets.

STIER 21-4 T/M 20-5

Pas op, deze dag is niet voor alle nieuwe projecten even gunstig. Houd je ideeën nog even voor je en zet je plannen terug in de ijskast. Leg de nadruk op de lopende zaken, dan komt alles goed.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

De eerste uren zijn cruciaal en een zorgvuldig­e voorbereid­ing lijkt nodig om je acties niet uit de hand te laten lopen. Toch lijk je niet meer te doen dan het minimale, dat wat strikt nodig is.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Op het werk verdwijnen eventuele obstakels als vanzelf en kun je profiteren van een grote bewegingsv­rijheid. Single: Als je vanavond op stap gaat, is de kans groot dat iemand je hart op hol brengt.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Ondanks je motivatie en het feit dat je heel erg je best doet, lijkt alles in je omgeving stil te staan. Blijf kalm en probeer het te accepteren, dit is namelijk een negatieve dag voor jouw teken.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Op het werk komen mooie kansen voorbij, maar het is aan jou om ze te ontdekken en er iets mee te doen. Niemand zal ze je op een presenteer­blaadje aanreiken. Je partner kan je goede tips geven!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een actieve werkdag, die enerzijds veel van je eist maar je ook veel geeft. Als je creatief bent en laat zien dat je kan aanpakken, krijg je waardering en misschien ook een beloning.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Ga op het werk discussies zo veel mogelijk uit de weg en blijf uit de buurt van collega’s die er niets van bakken. Single, de flirt van afgelopen weekend lijkt opeens je hele leven te beheersen.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

De stijgende Maan stelt je in staat om een tegenstand­er te overvleuge­len. Maar pas op, je kan de huid van de beer niet verkopen voor hij geschoten is. Je energie en wilskracht zijn essentieel.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Invloeden van Mercurius stellen je in staat om nuttige contacten te leggen en ook om invloedrij­ke personen achter je ideeën te krijgen. Liefde: Probeer er wat meer te zijn voor je naasten.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een perfecte dag om je natuurlijk­e autoriteit te vergroten. Je krijgt de kans om onenigheid in de kiem te smoren of notoire lastpakken aan de kant te schuiven. Ook thuis lossen problemen in het niets op.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Wees wantrouwig als je interessan­te voorstelle­n krijgt van personen die je normaal links laten liggen. Het lijkt erop dat ze je iets willen laten doen waar je helemaal geen zin in hebt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium