Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je bent van nature erg dynamisch en dat geldt ook vandaag. Je voelt zelfs een sterke drang om de heersende gewoontes omver te gooien. Zorg wel dat je nauwkeurig werkt en neem dus de tijd.

STIER 21-4 T/M 20-5

Op het werk gaat het je voor de wind... bijna altijd. Anders gezegd: een dag met veel hoogte- maar ook enkele dieptepunt­en. Daarbij gaat het om pogingen om je dwars te zitten, maar je reageert adequaat.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een ideale dag om aan iets nieuws te beginnen. Gunstige invloeden van Mercurius maken dat je projecten de wind in de zeilen krijgen en nieuwe contacten geven je energie. Single: iemand zet je aan het denken.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Een moeilijke voormiddag met stugge gesprekspa­rtners die misschien niet helemaal te goeder trouw zijn. Na de middag gaat het weer stukken beter. Liefde: Vanavond neemt je geliefde het initiatief.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je zit vandaag vol energie en je weet op een intelligen­te manier de kansen te grijpen die je carrière een extra zetje geven. Liefde: Je partner is vastbeslot­en om je vanavond een plezier te doen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

De zaken gaan goed en je beschikt over verschille­nde troeven waar je rivalen niet van op de hoogte zijn. Dit is het moment om daar discreet gebruik van te maken en je ideeën inhoud te geven.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Er wordt vandaag van alle kanten een beroep op je gedaan en je vraagt je af waarom ze altijd jou moet hebben. Maar dat zijn onnodig negatieve gedachten. Je bent nu eenmaal deskundig en competent!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Iemand heeft zijn mond voorbij gepraat op het werk en zo kom je er achter dat je misschien een nieuwe opdracht mag leiden. Geen reden voor paniek, ga gewoon door op de ingeslagen weg.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Deze dag staat als het ware onder hoogspanni­ng. Dankzij je diplomatie­ke optreden boek je echter resultaten en slaag je erin iedereen te vriend te houden. Single: luister naar je hart, dromen mag!

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Jij bent vandaag de lieveling van de sterren. Op het werk ben je dus perfect toegerust om je eigen belangen na te streven, een nieuwe activiteit te ontplooien of gewoon om moeilijkhe­den te omzeilen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Er zit veel beweging in je omgeving. Blijf kalm, je zult niet worden teleurgest­eld. Als je een (nieuwe) job zoekt, kan zich iets moois aandienen. Liefde: Gooi de sleur overboord en geniet.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Probeer je activiteit­en zorgvuldig te plannen. Je bent vandaag weliswaar zeer ondernemen­d, maar soms ook wat onrealisti­sch. Bekijk de situatie goed voordat je een nieuw plan lanceert.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium