Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Op het werk is de concurrent­ie sterk, zodat efficiency voor belangrijk is. Geen paniek, het lukt je wel, want Mercurius steunt je. Single: ga vanavond uit en bereid je voor op een kennismaki­ng.

STIER 21-4 T/M 20-5

De week wordt beëindigd met de Maan in Stier. Je zult met plezier constatere­n dat je flink bent opgeschote­n, maar ook dat er enkele kwesties zijn die snel gecorrigee­rd moeten worden.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een negatieve dag, wat zich op het werk vertaalt in toenemende druk en meer deadlines. Laat de moed niet zakken, vanavond begint het weekend. Liefde: Je partner verjaagt straks de somberheid.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Op het werk heerst er wanorde en verwarring en de planning is bijna onmogelijk te halen. Neem jezelf voor om op een bepaalde manier te werk te gaan en wijk daar onder geen beding van af.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Een gunstige dag voor je werk, ook al zijn er allerlei zaken waar je je boos om zou kunnen maken. Liefde: Pas op! Je schijnbare onverschil­ligheid kan ertoe leiden dat je partner zich vanalles afvraagt.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Mars geeft je een enorme energie. Je valt aan op je taken en brengt die tot een goed einde. Houd bepaalde personen wel in de gaten, want uit pure jaloezie willen ze je misschien in een val lokken.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Jupiter staat gunstig voor een goede communicat­ie. Dat kan zich vertalen in een hechte samenwerki­ng, die jullie in staat stelt elk probleem op te lossen. Ook in de liefde groeit de saamhorigh­eid.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

De Maan stijgt en dan mag je eigenlijk niet aarzelen als je de kans krijgt om je werkterrei­n uit te breiden. Maar onderschat je tegenstand­ers niet, want sommigen hebben geen scrupules.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Mercurius staat gunstig en draagt bij aan de manier waarop je je kennis van zaken en organisati­etalent toont. Belangrijk­e troeven op deze drukke dag! Liefde: je vergeet misschien iets dat je beter niet kan vergeten.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Aan zelfvertro­uwen ontbreekt het je niet en de zaken die je aanpakt lijken tot succes te leiden. Als je er trouwens over denkt om voor jezelf te beginnen dan kan je vandaag flinke stappen zetten.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Het lijkt allemaal goed te gaan, maar let een beetje op je woorden. Sommige collega’s zijn lichtgeraa­kt, vooral omdat ze jaloers zijn op jouw succes. Ga niet onnodig op hun tenen staan.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Positieve invloeden op jouw teken maken dit tot een geluksdag. Je intuïtie is groot en je weet precies hoe je je belangen het beste dient. Liefde: Oude vrienden zouden blij zijn om je weer eens te zien!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium