Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Het is je uitstralin­g die telt”

Demi (23) in Miss Wellness Beauty

- KRISTIN MATTHYSSEN

Demi Balemans (23) uit Pulle zit in de finale van Miss Wellness Beauty. Velen kennen Demi van bij Bistro Daxx, de bistro van haar mama Martine in Pulle.

Martine De Weerdt van Bistro Daxx is bekend van haar columns en erotische thrillers. Maar haar dochter Demi Balemans heeft ook heel wat in haar mars. Ze studeerde af als schoonheid­sspecialis­te, werkte een tijdje in de bistro van haar moeder maar gaat nu opnieuw naar de hogeschool, waar ze orthopedag­ogie studeert. Ze helpt als studente nog wel een handje bij haar moeder. Een tijdje geleden deed Demi mee aan Top Model Europe. Vorige zomer zat ze in de videoclip van schlagerza­nger Torsten.

“De andere meisjes uit die clip hadden ook al eens deelgenome­n aan Miss Wellness Beauty, een schoonheid­swedstrijd voor dames die in de schoonheid­ssector werken. Je moet zelf geen maatje 36 hebben, het is je uitstralin­g die telt, en de manier waarop je anderen kan laten stralen”, vertelt Demi, die opgroeide in Essen en sinds twee jaar in Pulle woont. “Tot mijn verrassing schopte ik het tot de finales. Binnenkort zijn er fotoshoots. We gaan ook nog een week op reis met alle kandidates om de choreograf­ie in te oefenen.”

De echte verkiezing is op 26 april 2020. “Wie geïnteress­eerd is kan alles volgen op de Facebookpa­gina van Miss Wellness Beauty of mijn persoonlij­ke facebookpa­gina. Daar zal je ook vernemen hoe je per sms op mij kan stemmen. Momenteel is die stemming nog niet open.”

 ?? FOTO RR ?? Demi Balemans.
FOTO RR Demi Balemans.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium