Gazet van Antwerpen Stad en Rand

RAM 21-3 T/M 20-4

-

Een negatieve dag voor je teken. Single? De indruk die je achterlaat is niet wat je hoopte. Niet getreurd: morgen komen er weer nieuwe kansen. Heb je een relatie? Om hem goed te houden zul je iets moeten doen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je weet wel dat er van je wordt gehouden, maar het is mooi dat het ook nog eens wordt gezegd. Zorg dat je weet wat anderen van je verwachten en met name wat de wensen van je partner zijn.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

De houding van sommigen kan je plannen in de war schoppen en je onzeker maken. Probeer er relaxed mee om te gaan. Single: je bent wel érg huiselijk. Venus moedigt je aan om dat patroon te doorbreken.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Al sinds het begin van de week lopen de spanningen op, maar nu is het hoog tijd om ze te verjagen. Tracteer jezelf (en je partner) op een mooie avond om stoom af te blazen en te relaxen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Opgepast als je vanavond uit gaat. Je wordt misschien al te snel verleid tot dingen die je eigenlijk niet wil... Of niet mag. Single: je wordt als het ware geprovocee­rd om op de versiertoe­r te gaan.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Thuis loopt het niet altijd gemakkelij­k, maar jij lijkt er plezier in te hebben de zaken te complicere­n. Single: als je je familie-verplichti­ngen nakomt, zit er misschien nog een verrassing in het vat.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Tegenstrij­dige wensen. Soms ben je liever alleen, dan weer niet. Je partner snapt er niets van en dat kan dan weer tot wrevel leiden. Maar het is allemaal te herleiden tot je eigen gedrag.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je relatie lijkt er goed voor te staan. Jullie luisteren naar elkaar, helpen elkaar en pakken het leven samen op. Single: denk je erover om achter twee flirts aan te rennen? Slecht idee!

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Een dag met spanningen en tegenstand. Omdat je voor jezelf opkomt kan dat leiden tot wat gemopper over en weer. Single, als je denkt dat alles kan en alles mag, dan kom je bedrogen uit.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Probeer niet te blijven hangen in gewoontes. Het is juist door steeds meer en steeds andere dingen aan te pakken en door te improviser­en dat je er een mooie dag van kan maken.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je loopt misschien een oude liefde tegen het lijf, die je herinnert aan mooie momenten uit het verleden. Dat is minder onschuldig dan het misschien lijkt! Blijf met beide benen op de grond!

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een mooie zaterdag waarop je niet veel aan je hoofd hebt. Prikkel je hersencell­en en bedenk iets moois en verrassend­s. Single, vanavond ontmoet je misschien iemand die belangrijk voor je wordt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium