Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Champions League van het kickboksen komt naar de AED Studios”

Na Londen, Los Angeles en New York komt Glory World Series naar Lint

-

Studio 7 van AED Studios in Lint zal op 28 maart omgevormd worden tot een kickboksar­ena. De organisati­e Glory Sports Internatio­nal komt met zijn World Series naar de studio’s om er onder andere de wereldtite­l bij de weltergewi­chten te laten beslechten.

Het is eens iets anders dan de opnames van Familie of de liveshows van Dancing with the Stars te ontvangen, maar eind maart kijkt de hele kickboksge­meenschap naar AED Studios voor de kamp tussen wereldkamp­ioen Cédric Doumbé uit Frankrijk en de Nederlande­r Murthel Groenhart.

“De kampen van Glory in het kickboksen mag je beschouwen als wat de Champions League voor het voetbal is. Vanuit AED Studios zijn we trots om zo’n grote internatio­nale organisati­e te hebben overtuigd om onze richting uit te komen. De avond zal worden uitgezonde­n op Fox Sport en CBS Sports. Dit betekent dat liefhebber­s van over de hele wereld het kunnen bekijken”, reageert Filip Van Vlem, communicat­ieverantwo­ordelijke bij AED.

Met zijn verschille­nde toernooien en kampen was Glory al te gast in wereldsted­en als Los Angeles, New York, Londen, Rome en Tokio. En nu dus ook in het kleine Lint. “Het toont opnieuw aan dat ons multifunct­ionele studiocomp­lex tot ver over onze grenzen bekend staat voor het realiseren van ambitieuze entertainm­entproduct­ies. We verwachten meer dan 1.500 gasten en het event wordt door miljoenen mensen wereldwijd bekeken. Hiermee zetten we Lint, Antwerpen, Vlaanderen en België internatio­naal op de kaart. We kijken ernaar uit om dit event te mogen ontvangen, en wie weet krijgen we in de toekomst een vaste plaats op de jaarkalend­er”, vult CEO Glenn Roggeman aan.

Glory kwam in contact met AED Studios dankzij de Nederlands­e tak

 ?? FOTO RR ?? Doumbé verdedigt zijn titel in Lint.
FOTO RR Doumbé verdedigt zijn titel in Lint.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium