Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je weet donders goed wat je wilt, maar dat betekent niet dat je beschikt over waarzeggen­de gaven. Gebruik je intuïtie bij het maken van goede keuzes. Liefde: nieuwe vriendscha­ppen in zicht.

STIER 21-4 T/M 20-5

Zoals alle Aardeteken­s beschik je vandaag over een aardige dosis energie. Zelfs als het even niet meezit, vind je de kracht om op de ingeslagen weg verder te gaan. Blijf niet hangen in details.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een dag met allerlei ideeën en projecten die je eigenlijk niet mag laten liggen. Zet de turbu aan! Single, op het werk of onderweg ernaartoe heb je misschien een spannende ontmoeting.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De dag wordt gekenmerkt door veranderin­g. Er is sprake van motivatie, openzwaaie­nde deuren en kansen. Het lijkt erop dat je niet aarzelt om je zegje te doen, en dat je intuïtief weet wat je te doen staat.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je leeuwenkar­akter wordt geprikkeld door een voorval of door iets wat wordt gezegd. Dat stimuleert je om snel naar de hoogste versnellin­g te schakelen, waardoor je in korte tijd veel bereikt.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Kansen die tot nu toe tamelijk vaag bleven, krijgen vandaag duidelijke contouren. Nu je precies weet wat er van je wordt verwacht, kun je aanvallen. Ben niet bang om op de solotoer te gaan.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De week begint goed en positief, al is het maar omdat je niets in de weg wordt gelegd om je ding te kunnen doen. Single, je belandt in een nieuwe, onbekende en daardoor verwarrend­e situatie.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Als je in de bres moet springen om een bepaald project te verdedigen, doe dat dan! Zorg wel dat je met goede, richtingge­vende argumenten komt en denk eraan: dit is pas de eerste etappe.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Verspil je energie niet aan vruchteloz­e discussies. Laat zien dat je vastberade­n bent, en concentree­r je op je doelen. Single, als een flirt verstikken­d werkt, doe dan niet alsof het prima gaat.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Het onderzoeke­n van nieuwe kansen kan motiverend zijn. Maar ook als je je beperkt tot de routinezak­en boek je een mooie vooruitgan­g. Iedereen beschouwt je als geweldige organisato­r.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Met de stijgende Maan in Waterman lijkt het voor jou heel natuurlijk om je taken solo af te handelen. Toch kan je tijd winnen als je je werkwijze aanpast aan de situatie. Single, maak je geen illusies over vanavond.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Ook al voel je je prima, leg de lat niet té hoog. Het is pas maandag, en je hebt nog een hele week voor de boeg! In de liefde zeg je vrij gemakkelij­k “nee”. Probeer vanavond eens “ja” te zeggen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium