Gazet van Antwerpen Stad en Rand

RAM 21-3 T/M 20-4

-

De stijgende Maan heeft vandaag creativite­it en intuïtie in de aanbieding. Mooi! Daarmee beweeg je je soepeltjes door deze dag en breng je je ideeën gemakkelij­k aan de man.

STIER 21-4 T/M 20-5

Een superdrukk­e dag. Beeld je niets in en speel niet de martelaar maar vraag collega’s om hulp. Single: een ideale avond om de deur op een kier te laten zodat het onverwacht­e kan binnenglip­pen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Sluit je niet op in de routine, ook al heb je daar eigenlijk zin in. Open je ogen, en hengel naar info. Liefde: Een ideale avond om samen met je partner allerlei donkere gedachten te verdrijven.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Jupiter en Mercurius geven je projecten een ruggensteu­ntje. Je bent competent en kunt optimistis­ch zijn over je werk en je resultaten. Als er al sprake is van tegenwind, zal die niet hard zijn.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Er liggen kansen om meer zelfstandi­gheid te krijgen, maar dan zul je risico’s moeten nemen en van de platgetred­en paden af moeten. De resultaten kunnen echter indrukwekk­end zijn.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een negatieve en moeilijke dag die de stress flink laat oplopen. Problemen, vragen en verplichti­ngen… het houdt maar niet op. Je redt het uiteindeli­jk wel, maar het vreet energie.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Gunstige invloeden van de Maan brengen je op het podium waar het allemaal gebeurt. Prima, maar dan moet je wel origineel en overtuigen­d uit de hoek komen en ondertusse­n ook je gewone werk afhandelen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je twijfelt er niet aan dat je goed werk aflevert en vindt het ook niet nodig om er over te praten. Dat laatste is onverstand­ig! Juist door de discussie aan te gaan, kun je je resultaten verbeteren.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Vandaag onthul je waarschijn­lijk een nieuw facet van je kennis en kunde. Tot onmiddelli­jke gevolgen zal dat niet leiden maar wellicht wel in de toekomst. Single: je krijgt een “ja” te horen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De stijgende Maan zorgt voor een gunstige sfeer. Het wordt een stabiele dag waarop tegemoet wordt gekomen aan je wens naar zelfstandi­gheid. Liefde: een goede avond om taboes te bespreken en op te lossen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Niemand hoeft je aan te sporen om door te zetten en een vervolg te geven aan je ideeën. Je flair en je doorzettin­gsvermogen worden benadrukt, de dag staat in het teken van prestaties.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Niet langer getreuzeld! Met de stijgende Maan in Vissen moet je geloven in jezelf en in je intuïtie. Ga dus tot het uiterst en aarzel niet om nieuwe taken te accepteren als die je worden aangeboden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium