Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je hebt het al helemaal ingepland: van boodschapp­enlijstje tot de film van vanavond. Maar waarom? Ontdoe je eens van dat keurslijf, laat het leven gewoon op je afkomen en geniet ervan!

STIER 21-4 T/M 20-5

Lente: de sappen beginnen weer te stromen en de begeerte neemt toe. Allerlei verleiding­en trekken aan je voorbij, en je snakt ernaar om de gebaande paden te verlaten.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Single, je bent nog niet klaar voor de grote sprong. Dat is althans wat je jezelf voorhoudt, maar Venus denkt er anders over. Die bekokstoof­t een ontmoeting die een einde maakt aan je terughoude­ndheid.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Belangrijk is om de dag goed te beginnen, misschien door je partner te verwennen met een lekker ontbijtje. Single, iemand komt steeds verder van je af te staan. Maak er geen drama van.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De Leeuw brult vandaag niet maar toont tederheid en begrip voor zijn omgeving. Als er een misverstan­dje ontstaat, dan besluit je dat dit het best kan worden opgelost door erover te praten.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een ontspannen weekendje, precies wat je nodig had. De jeugd lijkt tot verstand gekomen en gedraagt zich voorbeeldi­g. Het is echter te vroeg om nu al financiële concessies te doen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Ben je single, dan heb je misschien de lente in je bol en krijg je ineens allerlei avontuurli­jke ideeën. In relaties lijkt alles vlekkeloos te verlopen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

De Maan komt in jouw teken. Dat is niet zo heel goed en kan ertoe leiden dat je als het ware rondjes blijft draaien zonder werkelijk vooruit te komen. Een goed plan kan helpen.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

De verbinding tussen Mars en Venus in jouw teken moet wel leiden tot een amoureuze sfeer en passie. Als je single bent, neem je misschien een cruciale beslissing over iemand.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Zoals wel vaker begin je vol zelfvertro­uwen het programma van de dag aan de anderen uit te leggen. Maar tot je verbazing luistert er niemand, en ben jij vandaag degene die “volgt”.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Thuis lijkt niet veel te gebeuren, niets negatiefs maar ook niets positiefs. Sta daar niet onverschil­lig tegenover maar neem initiatiev­en die jezelf en de anderen opvrolijke­n.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een luie dag waarop je niet vooruit te branden bent, daar kan je geen wonderen van verwachten. Single: maak een einde aan je gesomber en ga uit. Er staat een spannende ontmoeting op het programma.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium