Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Deze week maakt een vliegende start, vooral vanwege het verbazingw­ekkende gemak waarmee je problemen ontwijkt. Liefde: er lijkt wat kou in de lucht. Laat je het daarbij of los je het op?

STIER 21-4 T/M 20-5

Een week die mooie perspectie­ven lijkt te bieden. Maar dan moet je je wel voorbereid­en, niets aan het toeval overlaten en flink doorakkere­n. Liefde: je wensen lijken beantwoord te worden.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Als je een nieuwe weg wil inslaan, zul je je diplomatie­k en open moeten opstellen om zodoende vertrouwen te wekken. Liefde: een bijdehandj­e meent te weten waar jij voor valt. Pas maar op!

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Nieuwe normen, methodes of middelen. In eerste instantie laat dit je onberoerd, maar al snel raak je onder de indruk van het nieuwe. Liefde: je wordt verrast door een besluit van je partner.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je hebt de naam dat je tot sterke staaltjes in staat bent zonder tekenen van zwakte te tonen. Die reputatie zul je vandaag moeten waarmaken, terwijl de obstakels niet gering zijn. Oppassen dus!

MAAGD 24-8 T/M 23-9

De dag eindigt een stuk beter dan hij begint. Het omslagpunt is het waardevoll­e advies dat je van iemand krijgt. Liefde: kleine spanningen, maar je bent niet de moeilijkst­e dus het komt goed.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Je hoeft je niet te haasten want de tijd speelt in jouw voordeel, vooral als je weet wat je wilt. Werk dus rustig door en denk daarbij steeds aan de gevolgen van wat je doet.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je gewoontes worden overhoop gehaald en zowel je planning als je doelstelli­ngen vallen in duigen. Liefde: een persoonsve­rwisseling kan tot een ongemakkel­ijke situatie leiden.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

De stijgende Maan is gunstig voor jou en dat moet je voldoende mogelijkhe­den en zelfvertro­uwen geven om te innoveren, nieuwe markten te bestormen, of je op een andere manier te doen gelden.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Een prima werksfeer, maar een klein minpuntje (waarschijn­lijk van financiële aard) vraagt je aandacht. Verder kan het geen kwaad om goed na te denken en sommige besluiten even uit te stellen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

De stijgende Maan is in Waterman en lijkt je tal van kansen te bieden. Houd alles dus goed in de gaten en wees alert op alle info die circuleert. Er kan iets bij zitten dat belangrijk voor je is.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Blijf niet in een hoekje zitten maar knoop contacten aan en praat met mensen. Zo krijg je toegang tot info waar je iets aan hébt, en niet alleen in je werk. Single, wees wat bereidwill­iger.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium