Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Een actieve en stimuleren­de dag. Je bent aardig toegerust om moeilijke klussen aan te pakken. Een aanrader: omring jezelf met mensen die net als jij van aanpakken weten.

STIER 21-4 T/M 20-5

Niemand kan jou van je stuk brengen en je past je gemakkelij­k aan nieuwe situaties aan. Je belangrijk­ste troeven: je doet echt iets met de adviezen die je krijgt en je gaat niet in op kletspraat­jes.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je laat je verleiden door aanlokkeli­jke kansen, die allerlei vormen kunnen aannemen maar die je allemaal verder kunnen brengen. Kies voor de mogelijkhe­den die het beste passen bij je competenti­es.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Een dag die als het ware de draak steekt met berekening­en en zorgvuldig uitgestipp­elde strategieë­n. Beperk je daarom tot je normale taken. Overigens lijkt er sprake van een financiële meevaller.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Opgepast: de uitdrukkin­g wie het eerst komt die het eerst maalt, lijkt vandaag op zijn plaats. Reageer dus snel op een kans of op een situatie. Doe je dat niet, dan grijp je mis.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

De teamspirit die op je werk nodig is, komt in botsing met je behoefte aan een grotere zelfstandi­gheid. Liefde: Venus reikt je allerlei verleiding­en aan. Weet je die op afstand te houden?

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Als je werk je in direct contact brengt met klanten dan vind je de juiste woorden en kom je overtuigen­d over. En door je humor tover je zelfs bij notoire knorrepott­en een glimlach tevoorschi­jn.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Aarzel niet als je een omweg moet nemen om je doelen te bereiken, soms moet je nu eenmaal opportunis­tisch zijn. Je weet trouwens heel goed hoe je dit spel het best kan spelen.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Zowel privé als op het werk lijkt er sprake van een koortsacht­ige activiteit. Bij jou wekt dat alleen maar (meer) enthousias­me en zonder tijd te verliezen richt je je op de essentie.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De stijgende Maan spoort je aan om de moed erin te houden en door te zetten. Je beschikt bovendien over een onuitputte­lijke bron van ideeën. Single, je lijkt beland op een al lang gewenst keerpunt.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Geen goede dag om aparte dingen te doen. Je overvolle agenda dwingt je er bovendien toe om selectief om te gaan met vragen. Om je eigen werk goed te kunnen doen zul je soms nee moeten verkopen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

De stijgende Maan is in Vissen en biedt fraaie kansen. Zoveel kansen zelfs dat je ervan in de war kan raken, wat weer tot besluitelo­osheid kan leiden. Vertrouwen op je flair is dan de beste optie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium