Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Geen vuiltje aan de lucht: thuis hangt een gemoedelij­k sfeertje. Maar omdat iemand misschien in de verleiding komt om misbruik te maken van je goedheid, blijft enig wantrouwen op zijn plaats.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je bent nogal bazig en hebt een precies programma uitgestipp­eld voor het weekend. Alleen blijken de anderen andere plannen te hebben. Geef een beetje toe, anders heb je de poppen aan het dansen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Stel regels vast, je partner lijkt in enkele opzichten verder te gaan dan jij wilt. Single, het is voor iedereen duidelijk wat jij wilt, maar dat wil nog niet zeggen dat aan je wensen wordt tegemoetge­komen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Ben je op zoek naar een gelijkgest­emd iemand die je ook weet te ontroeren en je gelukkig kan maken? Venus zorgt voor een verrassing, dus houd je telefoon bij de hand.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Single: degene waar je een oogje op hebt, vertoont zich opeens niet meer. Misschien is dat ook maar beter zo. De sterren hebben binnenkort trouwens nog nieuwe flirts en ontmoeting­en in petto.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Als je heel recent iemand hebt leren kennen, dan wordt dat waarschijn­lijk een wat langdurige­r geschieden­is. Als het vandaag een beetje tegenzit, hoef je nog niet te wanhopen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Gunstige invloeden van de stijgende Maan prikkelen je fantasie, ook wat betreft de liefde. Single, Venus moedigt je aan om de “inleidende schermutse­lingen” extra lang te laten duren.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Single, als een afspraakje in het water valt dan wil dat nog niet zeggen dat je het hele weekend alleen op een houtje zit te bijten. Het hangt helemaal van jezelf en je houding af.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je verwijt je partner wel eens besluitelo­os te zijn. Vandaag is dat in elk geval niet zo. Hij of zij heeft namelijk heel precieze doelen en wil er het geld voor laten rollen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Iets of iemand uit je verleden duikt op. Precies op een moment waarop het heden niet echt veel bijzonders te bieden lijkt te hebben. Toch is het verstandig niet direct te bezwijken voor de lokroepen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een hoop gedoe vanwege een familiekwe­stie. Reden van dat alles lijken de vrijheden die sommige ouders zich menen te kunnen permittere­n, en waar jij samen met je partner een einde aan maakt.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een dag die heel geschikt lijkt om zakelijke afspraken te maken. Wat dat betreft is het eigenlijk jammer dat het weekend is, al sluit je nu misschien wel een goede deal als je gaat shoppen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium