Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Gunstige invloeden van de stijgende maan bieden je een extra portie geluk. Toon lef, neem het voortouw en speel de kaart van de veranderin­g. Liefde: de uitleg die je krijgt stelt je tevreden.

STIER 21-4 T/M 20-5

De stijgende Maan is in Stier. Profession­eel lijkt het een vruchtbare dag. Je communicee­rt gemakkelij­k en in de namiddag doet zich misschien de mogelijkhe­id voor om een mooie deal te sluiten.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Alles komt in een stroomvers­nelling. Je hebt er belang bij om een goede planning te maken, zodat niets je nog kan verrassen. Liefde: misschien was de flirt van dit weekend wel de grote liefde.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Een dynamische dag die in het teken van vernieuwin­gen staat, misschien participee­r je in een aantrekkel­ijk project. Wat er ook gebeurt: wees vastberade­n, doortasten­d en ondernemen­d.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Soms ben je wat te voortvaren­d maar invloeden van Mercurius temmen je een beetje. Prima: met iets meer geduld en concentrat­ie bereik je goede resultaten. Liefde: de nacht wordt nog mooier dan de avond.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je begint vol zelfvertro­uwen, met goede moed en energiek aan deze week. Bovendien heb je ideeën waar je goed over hebt nagedacht. Een opvallende mix die moet leiden tot een opmerkelij­ke week.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Doorgaans ben je nogal gereservee­rd maar de sterren geven je extra zelfvertro­uwen. Het optreden dat je daarop laat volgen is niet naar ieders smaak maar je boekt wel fraaie resultaten.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je vasthouden­dheid en mentale kracht helpen je een route uit te stippelen. Enigszins in strijd met je gewoontes moet je je op de voorgrond plaatsen en een paar eisen stellen.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Je voelt je misschien niet honderd procent fit, en dat kan leiden tot somberheid. Raap jezelf bijeen en stort je op het werk voordat die donkere gedachten tot echte problemen leiden.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De stijgende Maan stimuleert de ondernemin­gsgeest, maar het is aan jou om er iets mee te doen. Ben niet te voorzichti­g maar toon lef. Met goede resultaten trek je ook de twijfelaar­s over de streep.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Het wordt geen gemakkelij­ke werkdag, het kleinste vonkje kan al tot een explosie leiden. Vermijd discussies en beperk je tot je “gewone” klussen. Daar zal je je handen aan vol hebben.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je hoeft niets te bewijzen. Probeer je afzijdig te houden van een nieuw project waar veel enthousias­me over bestaat maar dat waarschijn­lijk te groot en te onoverzich­telijk is.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium