Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Maak geen afspraken die je onmogelijk kan nakomen. Verder kan je beter niet rekenen op toevalstre­ffers of gelukjes: alleen hard werken zal iets opleveren. Single: probeer te verrassen.

STIER 21-4 T/M 20-5

Soms ben je een beetje bazig en wat al te nadrukkeli­jk aanwezig. Vandaag kan dat een bron van misverstan­den zijn. Single: vergeet het verleden en heb vertrouwen in vriendscha­p en liefde.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een negatieve dag! Op het werk lijk je er alleen voor te staan, en beschik je slechts over beperkte middelen. Liefde: het lijkt tijd om bepaalde zaken eens te regelen of vaste afspraken te maken.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Wie jou wil afremmen moet wel van goeden huize komen, achter een vriendelij­ke facade gaat een ijzeren wilskracht schuil. In de liefde ben je de tederheid zelve, tot groot genoegen van je partner.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Er lijken veranderin­gen op komst waar ook jij mee te maken krijgt. Wees erop alert, zodat je er misschien nog invloed op kan uitoefenen. Liefde: je ontdekt de betrekkeli­jkheid van een vriendscha­p.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Probeer je koest te houden en zorg voor zo weinig mogelijk golfslag, zo boek je nog de beste resultaten. Liefde: Thuis kan de jeugd voor problemen zorgen, neem de teugels in de hand.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Je komt misschien wat moeizaam op gang maar vervolgens neemt je volharding en toewijding de overhand en boek je spectacula­ire resultaten. Liefde: Hou op met somberen, je bent geliefder dan je denkt.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je houdt niet van half werk, komt dus snel vooruit en houdt daarna ook nog tijd over voor persoonlij­ke dingen. Liefde: het zal moeilijk zijn om iemand te vinden die je charmes kan weerstaan.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Hoewel je je werk met gemak doet, zul je toch ook een gezond wantrouwen moeten hebben. Schuif je voelhoorns uit en spits de oren, je tegenstand­ers zijn namelijk niet zo discreet.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Als de aanwijzing­en van Mercurius kloppen, ben je erg zeker van jezelf. En met je tegendraad­sheid breng je rivalen in verwarring. Liefde: mogelijk loop je toevallig een jeugdliefd­e tegen het lijf.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Eerst scherpt Mercurius je intuïtie, waarna de strijdlust van Mars het overneemt. Prima want er is genoeg te doen. Liefde: de sleur kan benauwend werken op je relatie. Doe er dan iets aan!

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Invloeden van de stijgende Maan verbeteren je intuïtie en versterken je argumenten, zodat je perfect bent toegerust om goede beslissing­en te nemen. Verjaag je twijfels en onzekerhed­en.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium