Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De stijgende Maan geeft je extra kracht en energie, zodat je nog nauwelijks in toom bent te houden. Liefde: geen probleem. Voor je geliefde ben je niet alleen de numero uno maar de enige ware.

STIER 21-4 T/M 20-5

Dat je competent bent en goede ideeën hebt, is zo klaar als een klontje. Maar toch schuurt er iets. Waarschijn­lijk ben je te direct, en zou je je iets diplomatie­ker mogen opstellen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

De Maan in Tweelingen is gunstig voor wat je doet dus probeer je ideeën in praktijk te brengen. Er is één mits: kom zo vroeg mogelijk in actie wat kort voor 12 uur begint de Maan weer te dalen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Nieuwe ontwikkeli­ngen, onverwacht­e zaken en innovaties. Maar allemaal positief en motiverend. Vanavond tref je precies de juiste toon en weet je je partner ergens toe over te halen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Er liggen een paar complexe klussen op je te wachten, waar je je tijd goed voor kan gebruiken. Zorg dat je alle belemmerin­gen aan de kant hebt, zodat je je hierop kan concentrer­en.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je bent zelfverzek­erd en voor de duivel niet bang, maar je zou daar vandaag iets van opportunis­me aan mogen koppelen. Gebruik alle middelen die je aan boord hebt en onthoud dat alleen resultaten tellen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Het is moeilijk om weerstand te bieden tegen de charmes van de Weegschaal, en precies dat is vandaag jouw belangrijk­ste troef. Je kan iedereen om de vinger winden, op het werk maar ook privé.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Gunstige omstandigh­eden voor je werk. Het vertrouwen dat je wekt, je energie en je optimisme zijn je belangrijk­ste troeven. Liefde: je lijkt te veel belang te hechten aan kleine probleempj­es.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Gunstige invloeden van de stijgende Maan kunnen je helpen bij het vinden van een oplossing voor een onverwacht probleem. Kom echter snel in actie want na 11 uur wordt de dan weer dalende Maan minder betrouwbaa­r.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Er is veel activiteit en je trots brengt je ertoe om gewaagde initiatiev­en te nemen. Anderzijds word je gewaarschu­wd door het stemmetje van het verstand. Wat een dilemma!

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een kwaaie dag waarop je in vervelende situaties kan belanden. Houd je op de achtergron­d, ga discussies uit de weg en werk bij voorkeur alleen. Niemand heeft behoefte om jou een plezier te doen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je lijkt alles te persoonlij­k op te vatten, en dat veroorzaak­t stress. Liefde: je lijkt nogal snel “nee” te zeggen en overal tegenin te gaan. Probeer die neiging vandaag tegen te gaan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium