Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je bent vastberade­n om de kansen die er zijn met beide handen aan te grijpen. De kunst is om dat ook op het goede moment te doen. Wanneer dat is? Mensen uit je netwerk kunnen je prima adviseren.

STIER 21-4 T/M 20-5

Er moet een aantal delicate kwesties worden geregeld. De manier waarop je dit doet versterkt je imago van een efficiënte regelaar, geen filosoof maar iemand met een “hands on” mentalitei­t.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Door net iets verder door te redeneren en net iets meer afstand te nemen, kan je goede keuzes maken. Liefde: maak thuis een eind aan rituelen die slechte gewoontes versterken.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Een goede organisati­e is een soort all risk verzekerin­g die je in staat stelt ontspannen om te gaan met onverwacht­e ontwikkeli­ngen. Zorg er ook voor dat je elke kleine stap voorwaarts consolidee­rt.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De kracht waarmee Mars het vuurtje onder je rebelse en strijdlust­ige karakter oppookt, lijkt iets teveel van het goede. Probeer jezelf in toom te houden, anders loopt het uit de hand.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Het kan natuurlijk geen kwaad om naar adviezen te luisteren, maar baseer je vandaag vooral op je eigen overtuigin­gen. Gezien je rijke ervaring lijkt er trouwens weinig mis te kunnen gaan.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Sommige problemen moeten snel worden opgelost, voordat ze van kwaad tot erger gaan en je te veel last bezorgen. Single: je maakt een afspraakje en slaat vervolgens aan het fantaseren.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

De beste dag van de week! Met je energieke optreden en de manier waarop je je tijdens bespreking­en profileert maak je jezelf populair. Misschien leidt dit ook tot nieuwe taken en verantwoor­delijkhede­n.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Als je er de schouders onder zet en je creativite­it laat zien, wordt het een vruchtbare dag waarop je mooie resultaten boekt. Single: een telefoontj­e kan bevrijdend werken.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je bent niet helemaal in goeden doen, en herstelt maar moeizaam van geleverde inspanning­en. Ook daar kan je lessen uit trekken: het is wel duidelijk dat je niet van staal bent.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Aan inspiratie heb je geen gebrek, en aan talent evenmin. Nou dan! Ook al loopt de week al een beetje op zijn einde, het is nooit te laat om ambitieuze projecten aan te zwengelen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Om een voorstel goed te kunnen analyseren stel je je een beetje terughoude­nd op. Een goede strategie! Liefde: je houdt sommige mensen waarvan je weet dat ze van je houden onnodig op afstand.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium