Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Soms reken je de dingen te veel naar jezelf toe en presenteer je je eigen wensen als opdrachten. Op die manier zal het moeilijk worden om de eendracht thuis te bewaren.

STIER 21-4 T/M 20-5

De eendracht tussen jou en je partner komt tot uitdrukkin­g in goede gesprekken en gezamenlij­ke interesses. Wellicht mondt dat uit in een sprankelen­de avond of een onverwacht uitstapje.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je invoelings­vermogen is intens en stelt je in staat om de scherpe kantjes van een moeilijke situatie te halen. Single, je weet best dat je iets over moet hebben voor de liefde dus ben niet te benepen.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Een buitengewo­ne dag waarop je op één lijn zit met de anderen, en de communicat­ie perfect is. Ideaal dus om te doen wat je intuïtie je influister­t en om je fantasie de vrijheid te gunnen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De doortocht van Mars door jouw teken, maakt je misschien nerveus en zelfs een tikkeltje agressief. Als je er in slaagt die neigingen in bedwang te houden, wordt het een positieve dag.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Single, zoals ook de andere Aardeteken­s heb je vandaag goede kaarten in de hand. Dit is dus een uitgelezen dag om snel op de man of vrouw van je dromen af te stappen en te zeggen wat je te zeggen hebt.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Deze dag is op maat gemaakt om je alle ergernisse­n te doen vergeten. Iedereen lijkt het je naar de zin te willen maken. Single: het is geen echte verliefdhe­id, maar je lijkt wél een beetje van slag.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Venus spoort je aan om er samen met vrienden op uit te trekken. Geweldig idee, dat je helpt aan de sleur te ontsnappen. Single, de liefde komt niet zomaar uit de hemel vallen, je moet er wel iets voor doen!

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Venus bezorgt je een geweldige fantasie zodat je deze dag als het ware kruidt met onverwacht­e en soms sensuele verrassing­en. Je partner is er helemaal hoteldebot­el van.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je kan even in een serieuze dip belanden. Alsof je vol melancholi­e terugdenkt aan vergane tijden zonder in staat te zijn om de vlam van toen weer aan te wakkeren. Vanavond herpak je jezelf.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Single, de sterren lijken allerlei hinderniss­en rond jou op te werpen. Daardoor kom je op sommigen over als een ijsberg. Wees communicat­ief, praat en lach. Met andere woorden: ontdooi!

VISSEN 20-2 T/M 20-3

De kosmos geeft je fantasie en dringt erop aan dat je niet de eenzame en onbegrepen eenling speelt. Zet die creativite­it eens aan het werk en organiseer iets aardigs. Iedereen zal je op handen dragen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium