Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Even puzzelen

-

“Op dit moment verandert er niet zo veel voor de kijkers”, klinkt het bij VTM. “In het algemeen loopt onze programmat­ie de komende weken nog gewoon door.”

Goed nieuws dus voor de fans van Liefde voor Muziek, Blind

Getrouwd, Onderzoeks­rechters en Alloo in de Nacht. Toch moest er ook aan de Medialaan wat gepuzzeld worden met de zendschema’s. Dat Belooft Voor waarin Staf Coppens kinderen meeneemt naar een fantasiewe­reld vol cowboys en aliens, stond normaal voor later gepland. Maar door de crisis konden de opnames van Beste Kijkers, de panelquiz van Nathalie Meskens op woensdagav­ond, niet meer doorgaan.

De halve finale en finale van

The Voice Kids zijn ook uitgesteld. In de plaats vult VTM de vrijdagavo­nd met films. En de kookwedstr­ijd Mijn

Keuken, Mijn Restaurant, die al enkele weken loopt, moet de restaurant­fase van het programma uitstellen. De gaten in de programmat­ie worden gevuld met nieuwe aflevering­en van Groeten Uit, vanaf dinsdag 21 april, en het tweede seizoen van de komische reeks Ge Hadt Erbij

Moeten Zijn, vanaf donderdag 23 april. Beide programma’s zouden normaal pas dit najaar op de buis komen. Ook nieuw op die donderdag: Luc & Bart Een Paar Apart, waarin Luc Appermont en Bart Kaëll een inkijk geven in hun levens- en liefdesver­haal.

De voornaamst­e veranderin­g komt er wellicht eind deze maand. Momenteel liggen de opnames van de soap Familie stil. Op Later, tv loopt de reeks nog door tot 24 april. “Als de opnames na de paasvakant­ie kunnen worden hervat”, klinkt het bij VTM. “Zo niet, zal er een tijdelijk vervangpro­gramma

komen.”

 ?? FOTO VTM ?? Luc & Bart Apart:
- Een Paar
inkijk in het leven van Appermont en Kaëll.
FOTO VTM Luc & Bart Apart: - Een Paar inkijk in het leven van Appermont en Kaëll.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium