Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Bij het samenwonen wist ik: dit wil ik voor de rest van mijn leven”

Jonah en Winnie blijven als enige wel ‘Blind getrouwd’

- (eadp)

Niemand die er nog aan twijfelde, maar Jonah Hulselmans (30) en Winnie Bogaerts (28) blijven getrouwd. Als enige van de vier koppels die aan het Blind

Getrouwd-avontuur zijn gestart. Naast Tatiana en Lothar, Nick en Christophe, hebben ook Laura en Sonny voor de echtscheid­ing gekozen.

Jonah en Winnie schrijven nu duchtig verder aan hun sprookje. “Ik heb het altijd in mijn achterhoof­d gehad, dat het altijd minder kon gaan. En ja, we hebben onze heikele momentjes gehad, maar we kunnen daar altijd over spreken”, zegt Jonah. “Bij het samenwonen kwam voor mij de bevestigin­g dat ik dit voor de rest van mijn leven wil.”

Bijzonder, want Jonah had zich niet eens zelf ingeschrev­en. Snode, maar goede vriend Victor, die vorig jaar deelnam en zijn geluk vond bij Line, deed dat. “Weer werden Arendonk en Lier gematcht, en dan zijn we ook nog eens vrienden. Dat is wel speciaal. En ik heb hetzelfde geleerd als Victor uit dit avontuur: liefde is en blijft een werkwoord. Je mag niet opgeven, altijd moeite doen. Ook als het goed gaat.” Dat brengt de balans van

Blind Getrouwd voorlopig wel maar op één geslaagde match. “Dat vind ik wel spijtig”, zegt Jonah. “Op die bootcamp werd er veel gepraat. Toen werd al duidelijk wie het zou overleven en wie niet, maar je hoopt altijd dat ze dat dan zullen tegensprek­en. Maar de liefde kan je niet dwingen.”

Volgende zondag is er de laatste aflevering van Blind

Getrouwd. Daarin komen we te weten hoe het nu met de deelnemers gaat en of Winnie en Jonah nog altijd samen zijn of niet.

 ??  ?? Jonah en Winnie. FOTO BLIND GETROUWD
Jonah en Winnie. FOTO BLIND GETROUWD

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium