Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Het verdict: één koppel, zes singles

VTM zoekt al kandidaten voor zesde seizoen

-

Eén dolgelukki­g echtpaar en zes blije singles. Dat is de balans na elf weken Blind Getrouwd. In de allerlaats­te aflevering bleken Winnie en Jonah nog steeds een

dream team en vroeg Christophe zich luidop af of hij meer had kunnen doen om Nick voor zich te winnen. “Misschien had seks geholpen.”

Geen verrassing­en bij Winnie (28) en Jonah (30). Het stel dat op slag verliefd werd aan het altaar is ook zeven maanden later nog gelukkig samen. De tortelduiv­en zitten zelfs middenin de verbouwing­en van het huis dat Jonah als single kocht, maar nu hun liefdesnes­tje wordt.

“Net op tijd om nog wat inspraak te hebben”, zegt Winnie. “Er komt een grotere badkamer, mét ligbad.” Na de opnames gingen de twee vrijwel meteen samenwonen. “Een goeie test. Onze relatie is en blijft pril. Maar we houden intussen op een andere manier van elkaar. Eerst was er kalverlief­de, nu kennen we elkaar beter. Ook de kleine kantjes.”

Er werd gisteravon­d zelfs al gesproken over gezinsuitb­reiding. “We willen graag kinderen. Dat hoeft niet meteen, maar we zullen geen vijf jaar wachten. Er is ruimte genoeg in het huis.”

Conflicten

Het huwelijk van Laura (27) en Sonny (30) draaide op niets uit. De twee horen elkaar zelfs niet meer. “Onze levens zijn te verschille­nd”, zegt Laura. Ook een vriendscha­p zit er niet meteen in. “Ik wil zo plezierig mogelijk leven, en conflicten horen daar niet bij”, zegt Sonny. Hij staat intussen weer open voor een nieuwe relatie.

Dat andere doemkoppel, Tatiana (29) en Lothar (26), blijft het wel met elkaar vinden. “Met Tati kon ik geen liefde opbouwen, maar wel vriendscha­p. Daarvoor blijf ik vechten”, aldus Lothar. Tijdens de uitzending­en kreeg Tatiana heel wat kritiek op haar soms kille gedrag. “Die beelden terugzien vond ik zelf ook verschrikk­elijk”, zegt ze. “Maar ik heb mezelf goed leren kennen tijdens Blind Getrouwd. De commentaar heeft me sterker gemaakt.”

Knop omgedraaid

Nick (38) en Christophe (38) groeiden uit tot het favoriete koppel van de fans. Maar ook zij bleven niet getrouwd. “Achteraf dacht ik: Had ik Christophe maar eens goed vastgepakt”, zegt Nick. “Ik miste hem en zie hem echt graag.”

De twee vrienden horen elkaar nu dagelijks. “We blijven ons amuseren”, zegt Christophe. “Ik heb wel hartzeer gehad na de breuk. Maar verliefdhe­id kan je niet afdwingen. ‘Misschien moeten we gewoon een keer in bed duiken en komt alles goed’, dacht ik tijdens de opnames.

Winnie

Echtgenote van Jonah

Maar zoiets forceer je niet. Nu heb ik de knop omgedraaid. Als Nick morgen aan mijn deur staat omdat hij toch een relatie wilt, dan moet ik hem teleurstel­len. Voor mij is het een afgesloten hoofdstuk.”

VTM is intussen op zoek naar kandidaten voor het zesde seizoen van Blind Getrouwd.

“Eerst was er kalverlief­de, nu kennen we elkaar beter. Ook de kleine kantjes.”

 ?? FOTO BLIND GETROUWD ?? Jonah en Winnie op hun trouwdag. Nu zitten de tortelduiv­en middenin de verbouwing van het huis waar ze samen gaan wonen.
FOTO BLIND GETROUWD Jonah en Winnie op hun trouwdag. Nu zitten de tortelduiv­en middenin de verbouwing van het huis waar ze samen gaan wonen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium