Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Invloeden van een actieve stijgende Maan maken je zeker van jezelf. Je weet precies wat je kan en accepteert niet dat iemand je probeert af te remmen. Liefde: je bent misschien wat impulsief.

STIER 21-4 T/M 20-5

Als je belangrijk werk moet doen of een gevoelig liggende financiële transactie moet regelen, weet dan dat de sterren je steunen. Maar dat is geen reden tot onvoorzich­tigheid!

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Weg met de routine en met ideeën waarvan niemand meer weet hoe ze tot stand zijn gekomen. Improvisee­r en kies voor actie! Liefde: de sfeer leidt al snel tot goede gesprekken, samen komen jullie er wel uit.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Een dag waarop je problemen kan ontwarren, eindelijk de goede argumenten vindt, bespreking­en opnieuw op gang kan helpen, en je misschien zelfs kan verzoenen met rivalen. Single: een onverwacht­e gebeurteni­s.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Meerdere planeten staan gunstig tegenover jouw teken, en dat leidt tot dynamiek en optimisme. Liefde: misschien is dit het goede moment om nieuw elan te geven aan je liefdeslev­en.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

In je omgeving staat iedereen open voor je argumenten en niets lijkt je vooruitgan­g te belemmeren. Bepaal daarom nu al de koers die je straks wilt varen en omring je met de goede mensen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Belemmerin­gen vallen weg en je horizon verbreedt zich, maar… daardoor ben je nu wel ten einde raad. Want nu komt het aan op innovatie en improvisat­ie. Toon lef en ga ervoor! De sterren steunen je.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je werkt koppig door om je doelen te bereiken maar het is nog niet zo gemakkelij­k om je ideeën erdoor te krijgen of een nieuw project op te zetten. Als je je diplomatie­k opstelt, lossen die problemen zich op.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Goede ideeën en puntige analyses zijn een mooi begin, minstens zo belangrijk is dat je er een vervolg aan geeft. Liefde: kijk niet te veel in de spiegel en probeer het heden te waarderen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je optreden is misschien een beetje onhandig. Probeer wat tactischer te zijn, zet door en controleer de informatie waar je gebruik van wilt maken. Anders dreig je aan je doel voorbij te schieten.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een dag die tegenstell­ingen versterkt en complicati­es bevordert. Kleine puntjes die eigenlijk niets voorstelle­n, ergeren je nu misschien. Concentree­r je op je werk en laat je niet afleiden.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een contract of een nieuwe samenwerki­ng. Blijf alert op elke kans om je horizon te verbreden, je kan nu oogsten wat je eerder hebt gezaaid Liefde: bederf de sfeer niet en ga niet overal op in.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium