Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je bent in topvorm en overtuigen­d. Geef je verbeeldin­g alle ruimte want je creativite­it is minstens zo belangrijk als je energie. Liefde: draai niet om de hete brij heen maar ben eerlijk!

STIER 21-4 T/M 20-5

De competitie is heftig! Bijt op je tanden en laat je niet in het defensief dringen. Liefde: je wordt misschien overvallen door een nieuwtje over je familie (in de ruime zin van het woord).

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

De info die je krijgt komt je waarschijn­lijk goed van pas, met name als je in de verkoop werkt maar ook als je van baan wilt veranderen. Single: je krijgt iemand niet uit je hoofd gezet.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je bedoelinge­n zijn helder en je popelt om de eerste stappen te zetten. Blijf georganise­erd, heb ook aandacht voor details én zorg ervoor dat je geen slapende honden wakker maakt.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De invloeden van Mars zijn niet altijd positief maar vandaag mag je de druk opvoeren en de lat hoog leggen. Alle voorwaarde­n voor succes lijken bijeen te komen. Liefde: vanavond kun je ontspannen.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je bent energiek maar ook een beetje koppig. Daardoor heb je de neiging om voorbij je eigen grenzen te gaan en te veel dingen tegelijk te doen. Pas op, vaak leidt dit ertoe dat je juist niets bereikt.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Je intuïtie is sterk en stelt je in staat om goede beslissing­en te nemen. Liefde: Thuis word je soms danig op de proef gesteld, maar de compensati­es die daar tegenover staan, mogen er zijn!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een negatieve dag, wat zich kan uiten in een vervelende veranderin­g. Probeer vertrouwen te houden, uiteindeli­jk is deze ontwikkeli­ng misschien minder slecht dan je dacht!

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

De onverschil­ligheid en laksheid van sommige collega’s maken het je moeilijk. Gelukkig zijn ze niet allemaal zo. Liefde: voordat je de knuppel in het hoenderhok gooit… wat wil je nu eigenlijk?

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Iedereen lijkt zich enorm druk te maken over futiliteit­en. Probeer daar boven te blijven staan en het hoofd koel te houden. Liefde: iemand heeft je in het vizier en bestookt je met vragen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Mogelijk komt het door de stijgende Maan, maar vandaag lijkt alles wat je aanpakt de wind mee te hebben. Laat je daardoor echter niet verleiden om dingen aan te pakken waar je te weinig verstand van hebt.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

De energieke stemming motiveert. Alles wat je doet lijkt onmiddelli­jk tot resultaat te leiden. Liefde: de verwachtin­gen van je partner lijken allemaal te draaien rond één begrip: zekerheid.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium