Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Na twintig jaar was het tijd voor vernieuwin­g”

Dansgroep Syrah gaat verder onder de naam Dansstudio Syrah

- ELKE LAMENS

Dansgroep Syrah is niet meer. Leve Dansstudio Syrah. De dansgroep bestaat twintig jaar en neemt na de coronacris­is een frisse doorstart.

Wie in Sint-Job dansen zegt, zegt Syrah. De danszaal boven kinderbinn­enspeeltui­n Jobland in de Renlaan vormt al twintig jaar de habitat van de dansgroep. “Wij zijn intussen uitgegroei­d tot de grootste sportclub van SintJob-In-‘t-Goor. Wij zijn geëvolueer­d naar een organisati­e met tal van dansactivi­teiten. Wij nemen deel aan wedstrijde­n, houden bootcamps, organisere­n danskampen in binnen- en buitenland, organisere­n shows in theaterzal­en en bieden opleidinge­n met ervaren lesgevers”, somt verantwoor­delijke Vicky Hellebosch op.

Maar na twintig jaar was het blijkbaar tijd om te vernieuwen. “Vanaf volgend dansjaar zal Dansgroep Syrah verder gaan onder de naam Dansstudio Syrah. Maar het gaat verder dan alleen een nieuwe naam. We zullen ook een andere dansstijl aannemen. Onze nieuwe stijl zal jong, nieuw en trendy zijn”, verklapt Vicky.

Nieuw logo Dit grote nieuws zou het bestuur

van Syrah normaal gesproken feestelijk aankondige­n tijdens de opendeurda­gen. “Door het coronaviru­s moest onze dansschool sluiten. We zagen ook onze ideeen in het water vallen.”

Maar ze bleven niet bij de pakken zitten en al snel maakten ze plannen om vanuit ‘hun kot’ het grote nieuws online te delen. “Verschille­nde lesgevers en bestuursle­den hebben mee geholpen om Dansgroep Syrah om te vormen in Dansstudio Syrah. We hebben van deze aankondigi­ng een filmpje gemaakt en dat op YouTube gepost. Wij kijken er alvast naar uit om opnieuw te kunnen starten met een nieuwe naam en logo in een nieuw dansjaar.”

Vicky Hellebosch

Dansstudio Syrah

“We zullen ook een andere dansstijl aannemen. Onze nieuwe stijl zal jong, nieuw en trendy zijn.”

 ?? FOTO KODEC PHOTOGRAPH­Y ?? Dansstudio Syrah wordt jong en trendy.
FOTO KODEC PHOTOGRAPH­Y Dansstudio Syrah wordt jong en trendy.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium