Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Laura Tesoro en Conner Rousseau gaan zomeren met Eric Goens

VTM-programma volgt BV’s tijdens “speciale” maanden

- (dewo)

Dat comedian Jens Dendoncker zou opdraven in De Zomer Van, het nieuwe VTM-programma van Eric Goens, was al bekend. De programmam­aker lost nu ook enkele andere namen, zoals sp.a-voorzitter Conner Rousseau en zangeres Laura Tesoro.

“De zomer van 2020 belooft op z’n minst een speciale zomer te worden”, vertelt Eric Goens (51). “Overal zal het leven dat nu voor iedereen zo goed als stil heeft gelegen, weer worden opgestart. Dat gaan wij registrere­n. Heel wat bekende mensen uit verschille­nde domeinen zullen een inkijk geven in hoe zij die zomer gaan beleven. Daarbij is het de bedoeling om in De Zomer

Van heel kort op de bal te spelen en het actueel te houden. We gaan voor warme ‘goedgevoel­televisie’ in deze bijzondere tijden.”

Over die verschille­nde domeinen is alvast geen woord gelogen. Goens gaf de namen van enkele gasten al vrij. Hij zal onder andere Conner Rousseau, Laura Tesoro, Marie Verhulst , Niels Albert, Jens Dendoncker en Dany Verstraete­n volgen tijdens een zomer zoals ze die nog nooit gekend hebben. Vooral over die laatste is hij enthousias­t. “Doorgaans zie je hem alleen op de nieuwsset. Hij maakt nu dus een grote uitzonderi­ng.”

Verbeeldin­g

Eerder gaf Goens al aan dat De Zomer Van geen programma over corona wordt. Daar had hij het stilaan mee gehad, vertelde hij enkele weken geleden in onze krant. “Maar dit wordt wel een unieke zomer. Vermoedeli­jk zullen verschille­nde mensen even hebben stilgestaa­n bij wat ze daarvoor deden. Om misschien vast te stellen dat er gewenning in hun leven was geslopen. Of zelfs wat sleur. Bekijk wat er nu gebeurt dus gerust als een soort reset.”

Met de uiteenlope­nde gasten hoopt Goens zowel jong als oud te bereiken. “Het zijn stuk voor stuk figuren die tot de verbeeldin­g spreken. Mensen die ergens voor staan: de politicus die nooit had kunnen denken waarin hij zou terechtkom­en, sporters die het ultieme doel na al die maanden training zien wegvallen of artiesten die intussen al een paar maanden zitten te wachten op hun eerste optreden.”

De opnames starten volgende maand. Vanaf eind juli is het programma op VTM te zien, telkens van maandag tot donderdag.

 ??  ?? FOTO'S KURT DESPLENTER, FRANK ABBELOOS, JORIS HERREGODS, DIRK VERTOMMEN Conner Rousseau, Laura Tesoro, Jens Dendoncker, Dany Verstraete­n, Marie Verhulst en Niels Albert geven inkijk in hun zomer.
FOTO'S KURT DESPLENTER, FRANK ABBELOOS, JORIS HERREGODS, DIRK VERTOMMEN Conner Rousseau, Laura Tesoro, Jens Dendoncker, Dany Verstraete­n, Marie Verhulst en Niels Albert geven inkijk in hun zomer.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium