Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Is een mondmasker verplicht”

- BART VAN DEN LANGENBERG­H

beperkte capaciteit. “We kunnen ook geen virtual reality-brillen uitdelen. Daarom zal de attractie Forbidden Caves dicht blijven. Mount Mara en Dreamcatch­er blijven draaien maar dan zonder de VR-brillen”, legt de woordvoers­ter uit. “Onze medewerker­s ontsmetten de attracties enkele keren per dag, maar niet na elke rit. Normaal gezien worden de attracties pas na een dag gereinigd.”

Preventiet­eam De personeels­leden zelf dragen ook mondmasker­s en andere beschermin­gsmaterial­en.

Bobbejaanl­and stuurt ook een eigen preventiet­eam het park in. “Dat team loopt rond om het personeel en ook bezoekers op de coronamaat­regelen te wijzen indien nodig. We starten ook met een Covid-lijn en Covid-mailbox. Bezoekers kunnen bellen of mailen als er iets mis zou zijn. Dan komt iemand van het preventiet­eam ter plaatse”, aldus Peggy Verelst.

Bij al die maatregele­n zou je nog vergeten dat Bobbejaanl­and dit jaar nog een paar miljoen euro heeft geïnvestee­rd in nieuwighed­en. “Zo hebben we de boulevard naast de vijver helemaal opnieuw aangelegd. De Dreamcatch­er is ook helemaal geschilder­d”, zegt de medewerkst­er. “De toiletblok­ken zijn vernieuwd en op bepaalde plaatsen installeer­den we doeken voor meer schaduw te geven aan bezoekers. We zijn volledig klaar om de deuren te openen.”

www.bobbejaanl­and.be

Peggy Verelst

Woordvoers­ter Bobbejaanl­and

“We verwachten dat iedereen een mondmasker bij heeft, maar er zijn ook mondmasker­s te koop aan democratis­che prijzen.”

 ??  ?? Op de groene stippen aan de ingang mag je maximaal met vijf personen uit je bubbel staan.
Een van de vier ontsmettin­gszuilen.
Bij de kettingmol­en werden enkele zitjes verwijderd zodat iedereen voldoende afstand houdt.
Op de groene stippen aan de ingang mag je maximaal met vijf personen uit je bubbel staan. Een van de vier ontsmettin­gszuilen. Bij de kettingmol­en werden enkele zitjes verwijderd zodat iedereen voldoende afstand houdt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium