Gazet van Antwerpen Stad en Rand

FIJNE LECTUUR

-

Ik wil met je mee! Jill Mansell - 400 pag.

Wanneer Mimi voor het eerst haar vaders huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze verliefd op het dorp en de mensen die er wonen. Vooral met Cal heeft ze meteen een klik. Hij is gastvrij, charismati­sch en gewoonweg té knap. De paden van Mimi en Cal zullen elkaar steeds opnieuw kruisen – maar zal het ooit het juiste moment voor hen beiden zijn?

De dienstbode Helen Klein Ross- 464 pag.

Deze meeslepend­e historisch­e roman leest als een mix van ´Downton Abbey’ en ´Een keukenmeid­enroman’ en neemt de lezer mee naar een vervlogen tijd in een verhaal over liefde, macht en verraad.

Een leven na jou Jojo Moyes - 400 pag.

Na zes heftige maanden met Will geleefd te hebben, is Lou Clark niet langer een doorsneepe­rsoon met een doorsneele­ven. Maar als een bizar ongeluk haar dwingt terug bij haar familie in te trekken, heeft ze het gevoel dat ze weer net zo vastgeroes­t zit als vóór Will haar wereld overhoopha­alde.

De familiereü­nie Tatjana de Rosnay - 296 pag.

Paul Malegarde, een beroemd bomenkenne­r, is getrouwd met de Amerikaans­e Lauren en samen hebben ze twee volwassen kinderen, Tilia en Linden. Ze zijn op familiewee­kend in Parijs en alle vier dragen ze een geheim met zich mee.

Een sprookje Danielle Steel - 288 pag.

Camillie leeft haar droom: ze woont tussen de wijngaarde­n in Californië, en heeft een gerenommee­rd wijnlandgo­ed, samen met haar ouders. Maar dan overlijdt plotseling haar moeder en moeten Camille en haar vader omgaan met het verlies van de vrouw van wie ze zoveel hielden.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium