Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Vakantiest­ekjes jagen in de Ardennen met een mobilhome

Coronaseiz­oen van Vier-programma blijft in België

- (jdr)

Huizenjage­rs speelt voor zijn nieuwe seizoen in op de toegenomen vraag naar vakantieop­trekjes in eigen land. In de eerste week gaan de immomakela­ars op zoek in de Ardennen. En er duikt ook een oude bekende op.

De prijzen van appartemen­ten aan zee schieten door het dak. Geen wonder, want het ziet ernaar uit dat staycation­s nog wel even een beter idee blijven dan naar het buitenland reizen. Vier speelt daarop in met een ‘coronaseiz­oen’ van Huizenjage­rs.

Vanaf vanavond speuren zes weken lang telkens drie makelaars naar ideale vakantiehu­izen in België. Eerst zijn de Ardennen aan de beurt, dan gaat het naar de kust. Voorts nemen de makelaars Limburg, heel Wallonië en de Vlaamse Ardennen in het vizier. Daar moeten ze niet alleen huizen en appartemen­ten uit hun portefeuil­le toveren, er zitten best originele verzoeken tussen. Een woonboot, een containerw­oning en een chalet in een vakantiepa­rk bijvoorbee­ld.

Om hun panden voor te stellen, rijden de makelaars normaal gesproken in een Mercedesbu­sje naar hun bestemming, maar in coronatijd­en zitten ze daarin veel te dicht bij elkaar. Daarom kiezen ze voor een ruime mobilhome. Omdat die niet zomaar overal geraakt, zijn er ook fietsen aan boord waarop de makelaars het laatste eindje van de rit kunnen maken.

Of dat al meteen in de eerste aflevering nodig is, zie je vanavond, wanneer de jacht op een unieke vakantiewo­ning in de Ardennen wordt geopend. De klant is een oude bekende: interieura­rchitect Bart Appeltans uit Blind Gekocht. Samen met zijn vriend Dennis zoekt hij een renovatiep­and dat hij naar eigen inzichten kan aankleden.

Huizenjage­rs, om 20.30u op Vier

 ?? FOTO VIER ?? Blind Gekocht-interieura­rchitect
Bart Appeltans en zijn vriend Dennis zoeken een renovatiep­and in de Ardennen.
FOTO VIER Blind Gekocht-interieura­rchitect Bart Appeltans en zijn vriend Dennis zoeken een renovatiep­and in de Ardennen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium