Gazet van Antwerpen Stad en Rand

De (lege) zomer van Nina Derwael en Gers Pardoel

Eric Goens volgt ook topturnste­r en Nederlands­e rapper

-

Eric Goens ontvangt in zijn derde week De

zomer van twee nieuwe gasten: Nina Derwael (20) en Gers Pardoel (39). Voor de zanger een zomer zonder concerten, voor Derwael een zonder Olympische Spelen.

“Mocht ik niet het vooruitzic­ht hebben iets te behalen op de Spelen, dan weet ik niet of ik na het horen van het uitstel nog verder zou hebben gedaan. Ik heb de Spelen meegemaakt in Rio en zou nog meer gedacht hebben: het is goed geweest, ik ga mij focussen op mijn studies.” Topturnste­r Nina

Derwael (20) maakt er bij Eric Goens geen geheim van dat het wegvallen van de Spelen in Tokio haar zwaar valt. Maar ze vertelt in Goens’ zomerprogr­amma ook hoezeer turnen haar passie is. “Je doet het omdat je het graag doet. Ik wist al van jongs af aan dat er geen geld mee te verdienen valt.”

Ook Gers Pardoel zal niet rijk worden van de zomer waarin zowat alle concerten en festivals zijn geschrapt. Maar de Nederlands­e zanger die bij ons populair werd dankzij zijn hits Ik neem je mee en Bagagedrag­er heeft best nog enkele andere troefkaart­en in zijn mouw, voor het geval er een eind komt aan zijn muziekcarr­ière: “Dan word ik architect”.

Naast Derwael en Pardoel blijft Goens de komende week ook Dany Verstraete­n, Laura Tesoro en Gunther Levi verder volgen. Dany Verstraete­n vertelt onder meer over hoe hij in 1988 bij VTM zijn diensten aanbood. Hij stelde voor een autoprogra­mma te maken, maar hij werd uiteindeli­jk nieuwsanke­r.

 ?? FOTO VTM ?? Nina Derwael zou de uitgesteld­e Olympische Spelen aan zich voorbij laten gaan als ze geen medailleka­ndidaat was, bekent ze.
FOTO VTM Nina Derwael zou de uitgesteld­e Olympische Spelen aan zich voorbij laten gaan als ze geen medailleka­ndidaat was, bekent ze.
 ?? FOTO VTM ?? Gers Pardoel in de studio.
FOTO VTM Gers Pardoel in de studio.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium