Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Met de deuren open, het is eens wat anders”

Cabane Bernart steekt kachel aan

-

Bernard Van Dyck en Elke Mast hebben zomerbar Cabane Bernart van de tuin verhuisd naar Chalet Bernart, een herfst- en winterbar met zitgelegen­heid binnen en buiten. Sinds dit weekend kan er aan de houtkachel weer worden genoten.

“Met een kachel die brandt, maar met de deuren open want er moet voldoende worden verlucht. Het is weer eens wat anders”, kan er bij het horecakopp­el ondanks alle hoofdbreke­ns toch nog een lachje af. Sinds maart staat hun evenemente­nlocatie Bernart in de Tolhuisstr­aat zo goed als droog. “Al zeker tot eind dit jaar is alles afgelast. Maar we blijven de positieve vibe behouden en zetten nu alles op Chalet Bernart om de mensen net als in de zomerbar op een veilige manier toch iets van beleving te kunnen bieden.”

“Niets is zo bijzonder als het gewone”, is dan ook de leuze van Elke en Bernard: genieten in een warme, huiselijke sfeer. De dierenvell­etjes en kussens in de chesterfie­lds zijn hiervoor weer gespreid. Om alles coronaproo­f te laten verlopen en voldoende zitgelegen­heid te hebben, is in de authentiek­e schuur een naastgeleg­en deel van de feestzalen mee geïntegree­rd. De spijskaart is uitgebreid met onder meer pasta’s en verse soep en ook de Cabanefrie­tjes evenals de al befaamde vlees- en kaasplank zijn verkrijgba­ar. Op de drankkaart prijken onder meer verschille­nde streekbier­en en de ‘Bernardino’, een warme advocaatli­keur met slagroom.

Elke en Bernard en dochters Renée en Axelle, verwelkome­n je elke vrijdag en zaterdag van 17 tot 23u en elke zondag van 14 tot 23u.

Facebook: BernArt

 ?? FOTO BART ROGGEMAN ?? Elke Mast en Bernard Van Dyck met dochters Renée en Axelle in de chalet.
FOTO BART ROGGEMAN Elke Mast en Bernard Van Dyck met dochters Renée en Axelle in de chalet.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium