Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Joan wint groot lot met Mert (en 25.000 euro)

Winnares ‘Love Island’ beslist prijs te delen

-

Van in het begin kozen ze voor elkaar. Hoewel zij soms vond dat hij te kritisch was en hij dan weer vond dat zij hem meer wou dan hij haar. Maar zie, de liefde werd groter en het publiek koos Mert en Joan uit als winnaars van Love Island. De jongen van 20 die nog nooit een relatie had en het vijf jaar oudere meisje dat hem veel leert.

25.000 euro, zoveel krijgt Joan uit Love Island. Zij werd als winnaar gekozen door de kijkers van het programma waarin vrijgezell­en in een grote villa op Gran Canaria op zoek gingen naar ‘ware liefde’. En die vond ze in Mert, met wie ze dan ook zonder aarzelen besliste het bedrag te delen.

“We vergeten dat we geld hebben gewonnen”, aldus Joan. “Raar eigenlijk dat je geld kan winnen om de liefde te vinden. Eigenlijk hebben we met elkaar al het grote lot getrokken”, zegt een tot over zijn oren verliefde Mert.

Treinabonn­ement

Wat ze met het geld gaan doen? “Een treinabonn­ement kopen, we wonen op anderhalf uur van elkaar”, lacht Joan. “En dates organisere­n, naar de bioscoop gaan, uiteten. Het echte leven in handen nemen.” Mert knikt. “We zullen elkaars familie ontmoeten. Zij is de eerste vrouw en ook de laatste die ik aan mijn familie zal voorstelle­n.”

Mert is vijf jaar jonger dan zijn geliefde. En hij had nog nooit eerder een relatie. “Ze leert mij heel veel. Hoe ik volwassen moet worden. Ik ben haar daar zo dankbaar voor. Ik was gewoon op de mooiste plek met de mooiste vrouw.” Het koppel is blij dat de camera’s weg zijn. “Op het eiland hebben we gezoend, geknuffeld en wat gevoeld”, zegt Mert. “Nu we uit de villa zijn en er geen camera’s meer op ons bed gericht staan of microfoons onder de schilderij­en zitten, kunnen we echt genieten. Nu kunnen we echt intiem zijn. Heerlijk.” (ldb)

 ?? FOTO VIJF ?? Joan (25) besliste haar prijzengel­d te delen met Mert (20).
FOTO VIJF Joan (25) besliste haar prijzengel­d te delen met Mert (20).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium