Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop STIER 21-4 T/M 20-5

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Je wordt echt overal voor ingezet en dat krijg je maar moeilijk voor elkaar. Maar zo ben je wel in de gelegenhei­d om de richting te bepalen. Liefde: kalm, teder en geruststel­lend.

Doorzettin­gsvermogen en realisme zorgen ervoor dat je de wereld aan kan. Knappe kop die jou weet te remmen. Deze dag kansen herbergt kansen om zowel strijdvaar­dig als clever uit de hoek te komen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Bepaald geen saaie dag, je krijgt nauwelijks de tijd om op adem te komen. Als je de gulden middenweg weet te vinden tussen wat per se moet en persoonlij­ke wensen, is er geen vuiltje aan de lucht.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je hebt problemen met je persoonlij­ke kwesties terwijl je tijd opgaat aan werkgerela­teerde zaken. Zoek de gulden middenweg. Als je dat niet lukt, zal je omgeving je daar op afrekenen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Wat wil je nog meer dan dat alle seinen op groen staan en de nodige middelen zomaar aangereikt worden? Maak gebruik van de situatie. Ook je partner is onder de indruk van je prestaties.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Dankzij je recente acties, is je situatie er flink op vooruit gegaan. Ook vandaag kun je rekenen op een goed gesternte. Ben je single en wil je het een beetje rustig hebben, houd dan een “opruimacti­e”.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een dag waarop je je zaakjes heel precies moet regelen. Zo bereik je je doel in sneltreinv­aart. Single: als je iets relaxter in het leven staat kan dat vergissing­en voorkomen.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je bent een echte avonturier. Welke richting je ook uitgaat, het belangrijk­ste is dat je je ondernemin­gslust paart aan lef. Liefde: je verwachtin­gen worden langzaam werkelijkh­eid.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Een veelbelove­nde dag met ontmoeting­en die ergens toe leiden. Die bieden de gelegenhei­d om te laten zien waar je toe in staat bent, wat je wensen zijn en om vooruitgan­g te boeken.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Een constructi­eve dag want je weet waar je activiteit­en toe moeten leiden, je contacten met anderen verlopen prima en je mag je gelukkig prijzen over de steun die je krijgt bij nieuwe projecten.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Er is sprake van vruchtbare projecten, het is aan jou om te handelen, je ogen de kost te geven en te laten zien dat je het aankan. Je bent in staat om kansen te grijpen om je situatie te verbeteren.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Hoe moet je nu winnen? Een essentiële vraag als je in een strijd verwikkeld bent. Als je daartoe niet de juiste middelen weet te vinden zul je ook met moeite een schouder vinden om op uit te huilen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium