Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Cupido schiet vijf keer raak

Beste resultaat sinds start VTM-programma in 2004 Boer Zkt Vrouw.

- (jdr)

De liefde draaide maandagavo­nd overuren in

Liefst vijf van de zes boeren bleken de liefde te hebben gevonden. Sinds het datingprog­ramma in 2004 van start ging, was het resultaat nog nooit zo positief.

Of de prille vlinders die gisteravon­d door de aflevering van

Boer Zkt Vvrouw Home liefde moest

- Home Sweet

fladderden uiteindeli­jk zullen uitgroeien tot échte liefde, dat weten we pas volgende maandag in de finale. Maar het ziet er alvast veelbelove­nd uit voor vijf van de zes koppels die Cupido’s noeste arbeid beloonden met een kus. Alleen bij paardenpen­sionhouder Dries en Melissa sloeg de vonk op de romantisch­e trip (nog?) niet over.

Dat was wel zo voor varkensboe­r Bart, die in Céline het meisje denkt te zien “waar ik heel mijn leven bij wil zijn, mee wil trouwen, kindjes mee wil krijgen, het hele circus”.

Koeienboer Tristan is de eerste homoboer in de en ook hij lijkt meteen de te hebben gevonden. Al

hij daar wel even op

Boer Zkt Vrouwreeks wachten. Lucas wist al langer dat Tristan verliefd was op hem, maar keek nog even de kat uit de boom. Tot Tristan in Amsterdam duidelijkh­eid eiste. “We trekken steeds meer naar elkaar toe, blabla. Idioot, vertel nu gewoon wat je écht voelt voor mij”, zei Tristan. “Ik ben ook wel verliefd op jou”, gaf Lucas toe.

Ook aan de Nederlands­e kustlijn vierde de romantiek hoogtij. Kippenboer Frits en Hanne keken er alvast uit naar een mooie toekomst samen. Net als paardentra­inster Veerle en Thibaut trouwens. Ook zij bezegelden het goede gevoel voor elkaar met een kus.

Ten slotte ervaarde ook Sarah wat een romantisch weekendje weg al niet kan doen. Perenboer David bloeide helemaal open: “Ik had hier met niemand liever willen zijn dan met jou”, kreeg Sarah te horen.

 ?? FOTO VTM ?? Eindelijk duidelijkh­eid voor Tristan. Lucas bezegelde hun liefde met een kus in Amsterdam.
FOTO VTM Eindelijk duidelijkh­eid voor Tristan. Lucas bezegelde hun liefde met een kus in Amsterdam.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium