Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik reken op mijn fans, mijn agenda is leeg”

Schlagerza­nger Dennie Damaro lanceert dubbel-cd

- (vw)

Met de uitgave van een dubbel-cd met veertig nieuwe liedjes hoopt Dennie Damaro op een beetje steun van de fans nu alle optredens zijn weggevalle­n.

“Dat de evenemente­nsector zware klappen krijgt in deze tijd van corona is algemeen geweten”, vertelt zanger Dennie Damaro (49). “Ook ik blijf hiervan niet gespaard en kijk in een vrijwel lege agenda. Toekomstpe­rspectief is er voorlopig niet. Zoals elders zijn het zware tijden voor mij en mijn gezin.” Begin dit jaar was hij vol goede moed gestart met de opname en realisatie van zijn 20ste album

Het Allerbeste Van Dennie Damaro, maar toen kwam de onzekerhei­d. Na lang twijfelen heeft hij toch besloten om deze dubbel-cd met veertig liedjes op de markt te brengen. Meteen ook zijn 20ste album waarop liedjes prijken waarvan hij de meeste zelf schreef. Ook de succesvoll­e duetten met Paul Severs en Michel Van Den Brande kregen een plaatsje.

Om zijn nieuwe album te promoten en extra kracht bij te zetten heeft hij ervoor gekozen om het nummer Dansen Op De Wolken te lanceren als nieuwe single. Het is een positief en vrolijk nummer waarmee Dennie tijdens de trieste en donkere dagen toch voor wat zonneschij­n probeert te zorgen. De Nederlands­e producer en zanger Andy De Witt tekende voor tekst en muziek en nam ook de productie voor zijn rekening. De single wordt ondersteun­d door een profession­ele videoclip.

In maart 1988, op 16-jarige leeftijd, begon Damaro aan zijn eerste zanglessen en zijn carrière nam een vroege start met een eerste single Chrystal Chandelies/Christel. In september 1992 leerde heel Vlaanderen hem kennen door vier optredens in het populaire programma Tien om te zien op VTM. Er verschenen diverse singles, wat in de zomer van 1994 resulteerd­e in een eerste cd-album.

Single overal te downloaden vanaf 16 november, cd kan via website besteld worden bij Damaro

 ?? FOTO NEEL VERMEIREN ?? Dennie Damaro hoopt op steun van zijn fans.
FOTO NEEL VERMEIREN Dennie Damaro hoopt op steun van zijn fans.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium