Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Voor elke jongere een speciale song

Artiesten houden reünie voor Rode Neuzen Dag

- (jdr)

De artiesten die deelnamen aan de jongste editie van Liefde

voor Muziek komen opnieuw samen om VTM’s Rode Neuzen Dag te ondersteun­en.

Liefde voor Muziek - de Reünie

wordt geen klassieke aflevering waarin de zangers elkaars nummers in een nieuw jasje stoppen. De special kadert in de acties rond Rode Neuzen Dag en bestaat uit covers die zijn gekozen door jongeren tussen 18 en 21 jaar. Zeven jonge mensen die op sociaal, fysiek of mentaal vlak een bijzonder parcours achter de rug hebben en die elk een nummer hebben uitgezocht dat een bijzondere betekenis voor hen heeft.

De deelnemers aan de vorige uitgave van Liefde voor Muziek laten elk één van de jongeren hun verhaal doen en trakteren hen dan op hun keuzenumme­r. Zo ontmoet Sean Dhondt transgende­r Jonas, voor wie hij See You Again van Charlie Puth zingt, en brengt Gene Thomas een Nederlands­e vertaling van Imagine Dragons’

Demons voor Roy, die bij een ongeval zijn twee benen en een arm verloor.

Peter Vanlaet verwent de zwaar gepeste Evelien met zijn versie van Hope for the Underrated Youth van Yungblud, Karen Damen zingt Spirits van The Strumbella’s voor Lieselot, die het liedje altijd meezong toen haar mama haar naar de psychologe bracht.

Het keuzenumme­r van Eline, die kampt met kinderreum­a, is dan weer Million Reasons van Lady

Gaga in een versie van Regi en Camille. André Hazes troost Gwen, die haar moeder verloor, met Clouseaus Passie. En The Starlings steken Aimee, die aan een ontwikkeli­ngsstoorni­s lijdt, een hart onder de riem met Justin Timberlake­s Can’t Stop the Feeling.

Liefde voor Muziek - de Reünie, VTM, 20.40u

 ?? FOTO VTM ?? Liefde voor Muziek - de Reünie: covers voor zeven bijzondere jongeren.
FOTO VTM Liefde voor Muziek - de Reünie: covers voor zeven bijzondere jongeren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium