Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Vastberade­n en zeker van jezelf ga je door het vuur om je doel te bereiken. Dat gaat ook lukken, maar niet per se onmiddelli­jk, wees geduldig. Liefde: er lijkt sprake van wat nervositei­t. Probeer cool te blijven.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je energie geeft je vleugels en je krijgt zin om iets nieuws te beginnen. Houd er wel rekening mee dat je omgeving het misschien niet ziet zitten en misschien leg je de lat wel iets te hoog.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Het kan zijn dat je de plannen moet omgooien. Zorg er dan wel voor dat er nieuwe interessan­te perspectie­ven opduiken. Geef je oren en ogen de kost en kijk goed naar wat zich in je omgeving afspeelt.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Als je deze dag met een sprintje begint, kun je meteen al het meest dringende regelen en een klus afmaken. Je hoeft je niet schuldig te voelen, als je het de rest van de dag wat kalmer aan wil doen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

De Zon en Mars geven jou, de immer strijdbare Leeuw, het gevoel dat je overal tegen bestand bent. Bedenk wel dat je niet van steen bent, maar ook gewoon kwetsbaar. Single: woorden zijn overbodig, je straalt het gewoon uit.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Ga gerust je gang als je een zaakje wil opzetten of een delicate aangelegen­heid wil oplossen. Alles wijst erop dat je de juiste keuzes maakt, maar omring jezelf met betrouwbar­e mensen.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De dalende Maan kan verwarring creëren, en misschien ook een paar minder leuke verrassing­en. Single: Als je iemand in het vizier hebt, maak dan een serieus aanvalspla­n.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Hevige concurrent­ie aan de ene kant, administra­tief gedoe aan de andere kant! Je dag begint vervelend. Heb vertrouwen, je bent goed genoeg toegerust. Maar ga niet overhaast te werk.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

De dag staat in het teken van spanning met collega’s, die je alle reden geven om je te roeren en je tanden te laten zien. Gelukkig heb je genoeg rust in je om niet over de schreef te gaan.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Er waait een kalm briesje, niets moet! En de weinige verplichti­ngen waar je je wel aan moet houden, kosten je geen moeite. Kortom je gaat je werk met energie, enthousias­me en een goed humeur te lijf.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

De initiatiev­en die je aan het begin van de week nam, krijgen een aardige wending. Je zit op het juiste spoor en dat geeft je de kans om druk op de ketel te houden. Liefde: een warme avond in familiekri­ng.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je hebt prima ideeën, en in de uitwerking zit je ook goed. Maar voorlopig kun je je beter bij het alledaagse werk houden, je enthousias­me wordt niet bij voorbaat door iedereen gedeeld.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium