Gazet van Antwerpen Stad en Rand

‘Hart voor jou’ zamelt speelgoed in voor kansarme kinderen

-

Speelgoed inzamelen voor kinderen uit kansarme gezinnen. Sandra Peeters en Nathalie Goergen doen het voor de tweede maal met hun actie ‘Hart voor jou’, deze keer vanuit AED Studios in Lint.

In 2018 konden de dames terecht in een gebouw van de Stad Antwerpen om het ingezameld­e speelgoed te ontvangen. Nu krijgen ze deze logistieke steun van AED Studios in Lint. Alle geschonken speelgoed zal goed terechtkom­en.

“We gaan er zowel rechtstree­ks als via een aantal erkende organisati­es voor zorgen dat kinderen die het niet breed hebben, een mooi cadeau krijgen in deze moeilijke periode.”

“We staan in contact met organisati­es zoals C-dienst en De Kleine Vos uit Borgerhout, De Vlieger uit Deurne, De Leeuwenwel­p en Home Philippe Speth uit Kapellen en In De Strobbe uit Hoboken, die heel graag helpen om al het speelgoed tot bij de kinderen te krijgen. Via onze facebookpa­gina

hebben we ook al veel aanvragen gekregen van minder bedeelde gezinnen die op afspraak een pakket kunnen afhalen”, lichten Sandra en Nathalie toe.

Wie speelgoed wil schenken, kan dit doen op zondagen 22 en 29 november en op 6 en 13 december van 11 tot 13u aan AED Studios.

‘Drop-off’-zone

“We kunnen op de meest veilige manier deze inzameling­sactie organisere­n, dankzij onze grote parking. We maken een veilige ‘drop-off’-zone voor wie met de wagen, met de fiets, de trein of te voet komt. Onze foyer zal dienen om al het speelgoed te verzamelen en verder te verdelen. Ik heb zelf drie kinderen en ik ben er zeker van dat die nog wel wat speelgoed van vroeger en nu kunnen missen voor deze mooie actie”, zegt Glenn Roggeman, CEO van de AED Group.

 ?? FOTO DEAN ROGGEMAN ?? Sandra en Nathalie van ‘Hart voor jou’.
FOTO DEAN ROGGEMAN Sandra en Nathalie van ‘Hart voor jou’.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium