Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De laatste dag van deze drukke week is vreemd genoeg heel rustig. Je lijkt tijd te hebben om een paar in het slop geraakte projectjes af te handelen. Single, een mooie avond in goed gezelschap.

STIER 21-4 T/M 20-5

Aantrekkin­gskracht, doorzettin­gsvermogen, resultaten, goede ideeën: het is niet niks wat jij in je mars hebt. Daarom heb je ook veel vrijheid. Probeer ook je naasten wat meer autonomie te bieden.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Probeer een plaatsje in een team te vinden. Je kunt daar een beslissend voordeel uit halen en zult constatere­n dat teamwork een mooie manier is om ook persoonlij­k vooruitgan­g te boeken.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Wees op je hoede: iemand in je directe omgeving wenst je niets goeds toe en heeft totaal geen scrupules. Single, als je iets meer je best doet verwerf je een ereplekje in het hart van een “soulmate”.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je natuurlijk­e agressie is zowel een zegen als een vloek. Van de ene kant pak je complexe taken zonder dralen aan, van de andere kant riskeer je soms dat je de lat iets te hoog legt.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je eindigt de week geweldig en je vitaliteit is nog altijd super. En aangezien de Maan weer is begonnen aan een stijgende fase, krijg je misschien belangrijk­ere taken. Bereid je maar vast voor.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

De stijgende Maan is een voorbode van geluk maar toch… pas op met gereedscha­ppen die je niet elke dag gebruikt. Single: door je goede smaak beland je misschien in een geweldig avontuur.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Op het werk lijkt alles dringend en onverwacht. Blijf kalm en en zorg ervoor dat je eigen organisati­e staat als een huis. Single, je wil iemand aan de haak slaan maar dat gaat vanavond niet lukken.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Een negatieve dag, maar alleen als je verplichti­ngen aangaat of beloftes doet. Probeer die dus een dagje uit te stellen. Verder heb je de wind in de zeilen, en is zelfs een succesje mogelijk.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

De week eindigt beter dan hij begon, op voorwaarde dat je kalm blijft en geen drama maakt van kleine incidentje­s die af en toe de kop opsteken. Alles gaat goed als je je concentree­rt op je werk.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Een productiev­e dag, maar alleen als je doelgerich­t werkt. Richt het vizier op een duidelijk omschreven doel en ga er dan op af. Single, je lijkt een prikkelend­e nacht voor de boeg te hebben.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Vertrouw op je instinct, probeer het goede tempo te vinden en houd je even niet bezig met innovaties. Misschien kun je vandaag zaken afhandelen die al sinds geruime tijd worden voorbereid.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium