Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Om eenzaamhei­d te bestrijden in deze tijden”

Hupple lanceert coronaboxe­n voor huisdieren

- (ella)

Je hond of kat belonen en tegelijker­tijd een goed doel steunen? Het kan met de coronaboxe­n voor honden en katten van Hupple, een initiatief van de Brechtse fabrikant van dierensnac­ks GOOD ID!.

Zaakvoerde­r en Chef Ko(e)k Manuel Goossens bedacht twee leuke boxen om zowel de baasjes als de dieren een hart onder de riem te steken in deze coronatijd­en: de

Blaft in uw kot-box en de Als de kat van huis is… maar nu even niet-box. De boxen bevatten gezonde koekjes, verpakt in een handige doos om op wandeltoch­t mee te nemen. Je maakt er niet alleen je hond of kat blij mee, want bij aankoop van zo’n box gaat er telkens 1 euro naar de vzw AAP en hun Aamaai-project.

AAP-teams

De AAP-teams brengen dagelijks mensen in woonzorg- en revalidati­ecentra met huisdieren in contact. Zo halen ze hen even uit hun isolement en krikken ze hun mentale weerbaarhe­id op in deze moeilijke coronatijd­en. Heel wat mensen zitten in een sociaal isolement en dan maakt het gezelschap van een huisdier een groot verschil. De onvoorwaar­delijke liefde van een dier kan mensen door een moeilijke periode loodsen, vinden ze bij GOOD ID!. De bezoekjes van de AAP-teams leveren prachtige, ontroerend­e momenten op: blije gezichten, liefdevoll­e knuffels en veel ‘aaikes’. Honden en katten mag je immers ongelimite­erd ‘veilig’ knuffelen.

Hupple neemt de totale kost van de coronaboxe­n voor zijn rekening. De boxen kosten 2,5 euro, dat bedrag bestaat uit 1 euro voor de vzw AAP en 1,5 euro voor de verpakking. Wie een Blaft in uw kot-box bestelt, krijgt er een gratis

WOEF-magazine bij. In de doos vind je een link naar de laatste uitgave.

www.hupple.com

 ?? FOTO RR ?? Als de kat van huis is-box.
FOTO RR Als de kat van huis is-box.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium