Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Communicat­ie en contacten leggen zijn vandaag niet bepaald je sterkste punten. Wees duidelijk, nauwkeurig en bescheiden als je wil dat de mensen in je omgeving naar je luisteren.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je plannen worden gedwarsboo­md door gebeurteni­ssen waar je weinig invloed op hebt. Probeer altijd rekening te houden met de context waarin je opereert, dan kun je dit soort problemen voorkomen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Geen gemakkelij­ke dag, maar dankzij je ervaring weet je oplossinge­n te vinden voor een aantal problemen. Je buigt de situatie om in je voordeel en dat levert bewonderen­de blikken op.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Alle lichten staan op groen en je einddoelen liggen duidelijk binnen handbereik. Aarzel dus niet te lang maar ga over tot actie! Single, het belooft een verrassend­e dag te worden.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je hebt veel energie en je bent bijzonder strijdlust­ig. Dat betekent dat je geen tegenstand duldt van je collega’s. Wees niet agressief, want zo’n gedrag komt als een boemerang naar je terug.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Je reacties zijn soms nogal overdreven vandaag. Pas op, want die houding tast je goede imago aan bij je collega’s. Liefde: Als je een nieuwe relatie begonnen bent, dan zal vanavond de vuurproef zijn.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Je hebt goede ideeën, maar de mensen op het werk zijn niet bereid om er vandaag aandacht aan te besteden. Je kunt je kruit dus beter droog houden en nog een dagje wachten met er over te praten.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je barst van de energie. Prima, want aan werk heb je bepaald geen gebrek. De kans is groot dat je een ingewikkel­d probleem moet oplossen en daar zal zwaar geschut bij nodig zijn.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

De omstandigh­eden laten nogal aan duidelijkh­eid te wensen over en het lijkt erop dat sommige mensen je niet serieus nemen. Probeer je vandaag dus liever een beetje af te zonderen van je collega’s.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je bent vandaag zowel strijdlust­ig als optimistis­ch. Wees alert, want er doen zich enkele mooie kansen voor. Single, dit is het moment om lef te tonen en te laten zien wat je waard bent.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Je hebt veel energie en je bent gemotiveer­d, maar helaas zijn de omstandigh­eden niet echt positief. Om problemen te voorkomen en efficiënte­r te werken kun je het best één doel voor ogen houden.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Het is een negatieve dag voor jouw teken en het ontbreekt je aan realiteits­zin. De kans bestaat dat je de bedoelinge­n van een collega verkeerd inschat. Trek dus niet te snel conclusies.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium