Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

De werkweek loopt ten einde, maar het tempo ligt onverander­d hoog. Het lijkt net alsof je steeds meer verantwoor­delijkhede­n en verplichti­ngen hebt. Pas op, want je wordt op je daden afgerekend.

STIER 21-4 T/M 20-5

Zoals wel vaker eindigt de week met allerlei haastkluss­en. Bovendien lijkt het alsof de taken niet eerlijk verdeeld worden. Als je dan niet protesteer­t, zal er nooit iets veranderen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Er worden allerlei beslissing­en genomen op het werk, maar jij denkt dat de ontwikkeli­ngen niet de goede kant uit gaan. Hoog tijd om je twijfels uit te spreken, ook als je moet aandringen!

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Pas op, want het is een negatieve dag voor jouw teken en er liggen allerlei gevaren op de loer. De sfeer is licht ontvlambaa­r en iedereen reageert nerveus. Alleen verzoening en geduld kunnen helpen.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Je wil je van je beste kant laten zien maar collega’s die de week liever rustig afsluiten zullen proberen je te dwarsbomen. Diplomatie is vereist, maar blijf pal achter je ideeën staan.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Het is de hoogste tijd om je planning nog eens kritisch na te kijken. Je zult echt op tijd aan je verplichti­ngen moeten voldoen, want anders wachten er grote problemen. Ga meteen aan de slag!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Collega’s tonen interesse in je plannen en dat versterkt je zelfvertro­uwen. Je was al lang op zoek naar extra middelen en het lijkt erop dat je die nu krijgt. Het wordt dus een constructi­eve dag.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

De omstandigh­eden zijn ronduit positief en daar kun je zeker van meeprofite­ren. Helaas is er altijd een “maar”, want je legt de lat veel te hoog. Wees redelijk naar jezelf en je collega’s.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Dankzij je ervaring weet je de meeste uitdaginge­n een positieve wending te geven. Ook vandaag doe je je reputatie eer aan. Single, er zijn van die dagen dat je maar met je vingers hoeft te knippen...

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Zelfs al wordt het niet direct vertaald in euro’s, je boekt vandaag goede resultaten. Je kunt de kritiek van collega’s dus makkelijk naast je neerleggen. Daag ze niet uit door een lange neus te maken.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Het is een zware dag, maar gelukkig wordt je opgevrolij­kt met een leuke verrassing. Het kan dan gaan om een financiële beloning of een aanbod dat jaloerse blikken losmaakt bij je rivalen.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Het heeft weinig zin om allerlei strategieë­n uit te stippelen, want de kans is klein dat ze beantwoord­en aan de realiteit. Richt je vooral op je verplichti­ngen en laat de lange termijn even liggen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium