Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Pop-up met drank voor de feestdagen opent aan A12

Twee lokale ondernemer­s slaan de handen in mekaar

-

De lampen van de zonnebanke­n zijn er gedoofd, maar het pand van Ergosun op de zijrijbaan van de A12 in Aartselaar is nu gevuld met andere verwenneri­j. Nicky Verlinden van de CognacShop uit Hemiksem en Gert Mentens van takeaway Complet on Tour uit Kontich hebben er een feestelijk­e pop-upshop geopend met een uitgebreid assortimen­t aan sterke dranken en wijnen en ander lekkers als chocolade, tapas en koffie, waar ze ook geschenkma­nden mee vullen.

“Op amper tien dagen tijd hebben we deze winkel op poten gezet”, glunderen de heren. “Ik ken Bert, de zaakvoerde­r van Ergosun, al van andere projecten die we samen op poten zetten”, vervolgt Gert Mentens. “Hij bracht me in contact met Nicky Verlinden en we hadden niet veel woorden nodig om het idee van deze pop-up voor de feestdagen concreet vorm te geven. Met Complet on Tour was ik ook al een tijdje op zoek naar een pand, maar had ik nog niets geschikt gevonden. De puzzelstuk­jes vielen allemaal mooi in elkaar.”

“Deze pop-up is alvast een mooie aanzet. We gaan eerst zien wat dit geeft, maar mogelijk gaan we in de toekomst nog projecten samen doen”, blikt Mentens al vooruit.

“Voor mij is het ook een unieke kans om een keer met mijn aanbod aan dranken naar buiten te komen”, pikt Nicky Verlinden van de webshop CognacShop/Living WineShop in. Hij is gespeciali­seerd in exclusieve cognacs en Pineau de Charentes en biedt ook een ruim assortimen­t aan wijnen uit praktisch alle voorname wijnlanden aan.

Als gedreven zelfstandi­ge zoekt hij graag samenwerki­ngen met andere ondernemer­s uit de buurt. Zo lanceerde hij recent nog samen met De Verhuisbro­uwerij uit

Gert Mentens

Zaakvoerde­r Complet on Tour

“Met al die producten kunnen we ook leuke geschenkma­nden maken.”

 ?? FOTO JORIS HERREGODS ?? Nicky Verlinden (links) en Gert Mentens in hun pop-upshop langs de A12.
FOTO JORIS HERREGODS Nicky Verlinden (links) en Gert Mentens in hun pop-upshop langs de A12.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium