Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Sushi King opent achtste vestiging

- (kma)

Verrukkeli­jk nieuws voor liefhebber­s van rauwe vis: Sushi King opent half december zijn achtste vestiging op de Liersebaan in hartje Zandhoven.

Sushi King groeit stilaan uit tot een forse keten in onze regio. Er zijn al vestiginge­n in Malle, Wijnegem, Zoersel, Hoogstrate­n, Duffel, Antwerpen en Oud-Turnhout. De Nepalees Kasi Danai runt de keten samen met zijn schoonvade­r Lok Dahal.

“In dit pand zat vroeger een kledingwin­kel. We zijn volop bezig met de verbouwing­en. De keuken is al geïnstalle­erd. Al onze vis komt van een groothande­l uit Zeeuws-Vlaanderen en wordt hier vers ter plaatse verwerkt. In Zandhoven komen er ook twaalf zitplaatse­n. Maar zolang de coronamaat­regelen gelden, starten we binnen een tiental dagen alvast met de afhaal en leveringen. Wij mogen als horecazaak zeker niet klagen. Er zijn collega’s die de deuren volledig dicht moeten houden. Dan mogen wij nog van geluk spreken.”

Gunstige ligging Volgens Kasi Danai is de nieuwe

Sushi King in Zandhoven gunstig gelegen om nog beter hun klanten te kunnen bereiken. “In onze vestiging in Wijnegem krijgen we al veel klanten uit Ranst over de vloer en in Malle en Zoersel zien we veel mensen uit Zandhoven. Vanuit deze nieuwe vestiging kunnen we de mensen hier nog beter bedienen.”

Sushi King staat bekend om zijn kwalitatie­ve sushi. “We zijn iets duurder dan de rest, maar onze sushi is kraakvers. We staan vooral bekend om onze dragon eye en onze Sushi King boat. Maar wie geen sushi lust, kan ook warme gerechten bestellen, zoals een Thaise curry of Japanse zalmfilet. Met de feestdagen introducer­en we ook voor het eerst aangepaste Japanse wijnen”, kondigt Kasi Danai al aan.

Kasi en zijn schoonvade­r schonken dit voorjaar nog honderden sushimaalt­ijden aan de zorgverlen­ers uit Zoersel en Malle. “Zelf werd ik in oktober geveld door corona. Uiteindeli­jk kwam ik er nog vrij goed vanaf, al heb ik me wel lang moe gevoeld. Ik had voor niks nog energie. Hygiëne in de keuken is daarom superbelan­grijk voor ons.”

www.sushiking.be

 ?? FOTO KMA ?? Kasi Danai voor de nieuwe Sushi King op de Liersebaan.
FOTO KMA Kasi Danai voor de nieuwe Sushi King op de Liersebaan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium