Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Sven De Leijer, Kampioenen en Planckaert­s kleuren kerstoffen­sief op Eén

-

December, dat betekent naast speculazen Sinterklaz­en en kerstlicht­jes ook een hoop kerst- en eindejaars­specials. De komende weken trekt Eén z’n populairst­e programma’s een kersttrui aan.

Traditiege­trouw krijgen de vaste waarden van Eén aan het eind van het jaar een makeover. wordt vanaf maandag 21 december

In de laatste week van 2020 krijgen we vijf speciale aflevering­en van

Dagelijkse Kost

Winterkost.

Dagelijkse

Blok

op ons bord. Bekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op en zamelen zo geld in voor Kom op tegen Kanker. Stephanie Planckaert neemt het op tegen haar vader, terwijl Kamal Kharmach het uitvecht met Sven De Leijer.

ken

De Kampioenen op kerst

Diezelfde Sven De Leijer is momenteel bezig met de voorbereid­ingen van zijn jaaroverzi­cht dat vanaf 21 december te zien is. Hij selecteerd­e samen met een jury de meest memorabele momenten van het

Vrede op Aarde, jaar en blikt terug met telkens drie praatgaste­n. Bovendien staat De Leijer stil bij de vijfentwin­tigste verjaardag van in een speciale aflevering op woensdag 23 december. Mathias Vergels en Marleen Merckx, alias Lowieke en Simonneke, schuiven aan en krijgen archieffil­mpjes voorgescho­teld.

Thuis,

Op kerstdag is er de langverwac­hte kerstspeci­al van die andere langlopend­e Eén-reeks:

Het dertigjari­g bestaan van de reeks wordt gevierd met een hommage aan Johny Voners. Boma en co. bereiden zich voor op een kerst zonder Xavier Waterslaeg­hers. Of Carmen de moed zal kunnen

De Kampioenen.

FC

 ?? FOTO'S KRIS VAN DE SANDE, VRT ?? Boma in kerststemm­ing. De langverwac­hte kerstspeci­al van De Kampioenen wordt een hommage aan wijlen Johny Voners.
FOTO'S KRIS VAN DE SANDE, VRT Boma in kerststemm­ing. De langverwac­hte kerstspeci­al van De Kampioenen wordt een hommage aan wijlen Johny Voners.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium