Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Tien om te zien (bellen)

(Ex-)missen beantwoord­en vragen in ‘Missie Callcenter’

-

Mijn vrouw wil constant seks, wat nu? Hoe belangrijk is make-up voor jou? Zijn dikkere mensen ook mooi? Het zijn maar enkele van de vragen die een heleboel ex-missen voorgescho­teld krijgen in Missie Callcenter op VTM2. Geen enkel onderwerp blijft onbesproke­n en tussendoor doen ze ook hun eigen boekje open. In het callteam herkennen we bekende koppen als Dina Tersago, Ann Van Elsen en huidig Miss België Celine Van Ouytsel. Maar wie doet er nog mee en waar houden ze zich tegenwoord­ig mee bezig?

Missie Callcenter, om 21.40u op VTM2 TOM VETS

VIRGINIE CLAES (38, Miss België 2006)

Bekend van? Had rubriekjes in tv-programma’s als Splash (VTM) en I Comme (RTL).

Werd in 2012 mama van zoon Louis.

Nu? Is al veertien jaar verbonden aan de Universite­it Hasselt waar ze werkt op de afdeling mobiliteit­swetenscha­ppen.

Weetje? Maakt reclame voor een tandpastam­erk. Kreeg de lachers op haar hand toen ze (onbedoeld) opvallend huppelend haar praatje deed. JOKE VAN DE VELDE (41, Miss België 2000)

Bekend van? Werkte als styliste voor modebladen, deed mee in programma’s als Expeditie Robinson, Masterchef, Stanley’s Route. Doet bedrijfspr­esentaties, moderaties, fotoshoots, defilés.

Nu? Bevalt in februari. Was gevraagd voor De Slimste Mens 2020, maar had faalangst. Weetje? Het Departemen­t voor Plantengen­etica Melle doopte de Floribunda-roos Joke, naar de ex-miss. JUSTINE DE JONCKHEERE (28, Miss België 2011)

Bekend van? Had een rol in Ghost Rockers (Ketnet). Doet modellenwe­rk en presentati­es van events.

Nu? Is een van de vaste gezichten van regionale zender AVS. Weetje? Nam in 2019 deel aan Celebs Gaan Daten op Vijf. EVELINE HOSTE (39, Miss Belgian Beauty 2001)

Bekend van? JIM-presentatr­ice, Na een relatie van twintig jaar maakte Eveline in juni bekend niet langer samen te zijn met ex-voetballer Bjorn De Wilde. Afgestudee­rd als juriste.

Nu? Is actief als makelaar van vastgoed. Weetje? Raakte in 2018 verkozen voor Open Vld in Destelberg­en. VÉRONIQUE DE KOCK (43, Miss België 1995)

Bekend van? Tv-omroepster op Kanaal 2, actrice in Familie, organisati­e van de Antwerpse voorronde van Miss België en jarenlang host van de nationale show.

Nu? Sinds 2019 gehuwd met ondernemer Manuel Goossens, baat kledingwin­kels uit. Weetje? Moest ooit met röntgenfot­o’s bewijzen dat haar borsten ‘echt’ waren. ELLEN PETRI (38, Miss België 2004)

Bekend van? Gastrollen in tv-reeksen. Nu? Is sinds 2009 erkend vastgoedma­kelaar. Weetje? Zorgde voor controvers­e door in lingerie te poseren in een biechtstoe­l in een kapel in Lovenjoel. CILOU ANNYS (29, Miss België 2010)

Bekend van? Model in het buitenland. Haalde in 2018 de pers toen ze voor de rechter moest komen voor overdreven snelheid.

Nu? Baat in Brugge Cilou Babystore uit, een winkel met spullen voor de allerklein­sten. Weetje? Zorgde voor heibel in Wallonië door na haar verkiezing met Bart De Wever te poseren voor P-Magazine. NELE SOMERS (36, Miss Belgian Beauty 2000)

Bekend van? Ging als advocate aan de slag, gespeciali­seerd in intellectu­eel recht en vennootsch­apsrecht.

Nu? Heeft eigen advocatenk­antoor Artes. Is getrouwd en heeft twee kinderen.

Weetje? Na vijf jaar werk aan ‘de organisati­e van de dagelijkse leiding in een naamloze vennootsch­ap’, haalde ze in 2017 haar doctoraat in de rechten. ANNE DE BAETZELIER (56, Miss België 1989)

Bekend van? Omroepster en presentatr­ice bij VTM van 1989 tot 2007, daarna Joe en Vitaya. In 2009 stapte ze kortstondi­g de politiek in bij Lijst Dedecker.

Nu? De laatste tien jaar doet ze meertalige presentati­es voor bedrijven. Weetje? Nam drugs (hallucinog­een middel ayahuasca) in haar laatste VTM-wapenfeit

Celebrity Shock. ANGELINE FLOR PUA (25, Miss België 2018)

Bekend van? Werkte na haar bekroning haar opleiding tot pilote verder af. Nu? Woont op de Filipijnen om haar jobkansen als pilote te vergroten. Maar door corona slinken ook daar de kansen voor de Borgerhout­se.

Weetje? Werd in 2016 in Wenen al gekroond tot Miss Filipina Europe.

 ?? FOTO KURT DESPLENTER FOTO VTM ??
FOTO KURT DESPLENTER FOTO VTM
 ?? FOTO BELGAIMAGE ??
FOTO BELGAIMAGE
 ?? FOTO ISOPIX ??
FOTO ISOPIX
 ?? FOTO CARLO COPPEJANS ??
FOTO CARLO COPPEJANS
 ?? FOTO ISOPIX FOTO VTM ??
FOTO ISOPIX FOTO VTM
 ?? FOTO EVB ??
FOTO EVB
 ?? FOTO RAYMOND LEMMENS ??
FOTO RAYMOND LEMMENS
 ?? FOTO RR ??
FOTO RR
 ?? FOTO VTM ??
FOTO VTM
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium