Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Wat wil Will Still?

28-jarige assistent-coach lijkt dé topkandida­at om nieuwe T1 te worden van Beerschot (of volgt hij Hernan Losada naar Amerika?)

-

Wat wil... Will Still? Dat is dé vraag op het Kiel. De assistent van Hernan Losada leidde gisteren de training van Beerschot en ligt in polepositi­on om de Argentijn op te volgen als T1.

Geen Losada dus gisteren op het trainingsv­eld aan het Universite­itsplein in Wilrijk. De Argentijn moest nog enkele documenten in orde brengen om zijn overstap naar DC United te finalisere­n. Kapitein Mike Vanhamel en technisch manager Sander Van Praet spraken namens het bestuur de groep toe en vertelden sereen dat T2 Will Still voorlopig de leiding overneemt. Tijdens de lunch nam voorzitter Francis Vrancken het woord. De 28-jarige Still zal ook de komende dagen de trainingen leiden. Morgen zit hij in Eupen hoogstwaar­schijnlijk op de bank als T1. Officieel heeft Still nog geen aanbod gekregen om definitief over te nemen. De groep rond prins Abdullah staat erom bekend om in situaties als deze eerst in de eigen vijver te vissen. Er wordt dan ook verwacht dat Still eerstdaags een voorstel zal krijgen.

Daarna is het aan de Belgische Brit om de knoop door te hakken: volgt hij Losada op en wordt hij op die manier de állerjongs­te hoofdcoach in de geschieden­is van de Belgische eerste klasse sinds de invoering van het profvoetba­l - die eer is nu nog weggelegd voor Yannick Ferrera (31 jaar, 9 maanden en 20 dagen) - of kiest hij voor een Amerikaans avontuur aan de zijde van Hernan Losada? Met andere woorden: wordt het Washington… of Antwerpen?

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium