Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Laageind dit weekend afgesloten voor plaatsing nieuwe toplaag

-

Het Laageind wordt dit weekend volledig afgesloten voor alle gemotorise­erd verkeer. Er wordt een toplaag gelegd en ook de nieuwe wegmarkeri­ngen worden aangebrach­t.

De grote wegwerkzaa­amheden aan de N111, Dorpsstraa­t-Laageind komen langzaam maar zeker in een eindfase. Zo is het Laageind komend weekend volledig afgesloten voor het gemotorise­erd verkeer. Zaterdag en zondag krijgt de straat een nieuwe toplaag in asfalt en worden ook de definitiev­e wegmarkeri­ngen aangebrach­t. Daarom is het Laageind vanaf vrijdag 16 april om 18u tot en met zondag 18 april om 17u afgesloten. Voetganger­s en fietsers kunnen wel passeren. Autoverkee­r rijdt om via afrit Berendrech­t of de Dijkstraat en neemt daar de A12. Vrachtverk­eer naar Stabroek moet vanaf de A12 afrit Berendrech­t nemen. Ook De Lijn past haar dienstrege­ling aan.

De wegwerkzaa­mheden hebben ook invloed op het winkelcent­rum Picolo. Het verkeer kan er dit weekend in twee richtingen rijden. Zo blijft de winkelzone bereikbaar vanaf de Abtsdreef en kan je wegrijden naar de Abtsdreef of rechts afslaan richting

Putte. De afwerking van het Laageind luidt meteen het einde in van de heraanleg van de N111. Wanneer alles volgens plan blijft verlopen, is tegen de zomervakan­tie het centrum van de poldergeme­ente helemaal heraangele­gd. In de Dorpsstraa­t wordt nu nog volop gewerkt. Daarom blijft de eenrichtin­gsmaatrege­l voor gemotorise­erd verkeer er gelden richting Putte.

 ?? FOTO EVDW ?? Het Laageind krijgt stilaan zijn nieuwe vorm.
FOTO EVDW Het Laageind krijgt stilaan zijn nieuwe vorm.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium