Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Een potje schaak en eens goed doorzakken

- (dewo)

Met een beetje geluk staan Willy Sommers, Emma Bale en de andere stemmen uit

dit najaar op de planken van de Lotto Arena. Voor het zover is, trakteert VTM de kijkers nog op één laatste terugblik met muzikale uitschiete­rs en gesneuveld­e scènes.

Muziek

Liefde voor

Ze zijn boezemvrie­nden, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel, al sinds hun tienerjare­n. Toch vreesden ze bij hun aankomst in Westende even voor het voortbesta­an van die vriendscha­p. “Ik zag er tegenop om samen met Jonas op een kamer te liggen”, bekent Cleymans. “Hij snurkt namelijk erg hard.”

Zeven Vlaamse artiesten die samenhokke­n, dat neigt naar een aflevering van vindt Emma Bale. In een speciale ‘best of’ blikt terug op de muzikale hoogtepunt­en van het zevende seizoen, dat enkele weken geleden afliep. Denk aan Bert Ostyns rockversie van

of Geikes mysterieuz­e draai aan

Maar ook een hoop beelden die sneuvelden op de montagetaf­el, worden opgevist.

Zo was er die keer dat Willy Sommers zich volledig liet gaan tijdens een nachtelijk karaokefee­stje. “In het midden van de nacht zong hij maar dan toegespits­t op zijn eigen leven. Fantastisc­h”, aldus Ronny Mosuse. Al hadden de feestjes voor sommigen ook bijwerking­en. Mosuse mag dan een vroege vogel

mekaar.

Friends,

Liefde voor Muziek

anjers, zeven rozen

We

My Way,

Zeven

begrijpen zijn, zijn collega’s Tourist LeMC en Bert Ostyn hadden iets meer slaap nodig.

De artiesten lieten zich ook al eens gaan tijdens een potje tennis, poolen of schaak. “Ik trok vaak naar Geike, om tot rust te komen”, klinkt het bij Jelle Cleymans. “Dat waren magische momenten. In alle rust, met zicht op zee, schaken met dé zangeres van Hooverphon­ic.”

De special is dan wel het eindpunt van het seizoen, maar op 25 en 26 september staan er nog twee concerten in de Antwerpse Lotto Arena gepland met alle artiesten uit dit seizoen.

Best of Liefde voor Muziek,

zondag

om 21.10u op VTM

Tickets voor www.liefdevoor­muzieklive.be.

Liefde voor Muziek live:

 ?? FOTO VTM ?? Tijdens de opnames werd er al eens doorgegaan tot in de late uurtjes.
FOTO VTM Tijdens de opnames werd er al eens doorgegaan tot in de late uurtjes.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium