Gazet van Antwerpen Stad en Rand

ANTWERPEN Ziekenhuis­groep ZNA zoekt 232 personeels­leden

- (rvre)

Ziekenhuis Netwerk Antwerpen heeft momenteel 232 vacatures openstaan. Daarom organiseer­t het op donderdag 12 mei een jobbeurs in ZNA Cadix.

Dat er personeel wordt gezocht in de zorg na een lange en moeilijke coronaperi­ode is geen geheim. Bij ZNA alleen al zoeken ze meer dan tweehonder­d mensen verspreid over de acht campussen van Antwerpen tot Zoersel.

Donderdag staan ZNA-collega’s en leidinggev­enden van 10 tot 19u klaar om tekst en uitleg geven over de verschille­nde jobs, de verloning, selectiepr­ocedures en doorgroeim­ogelijkhed­en op een grote jobbeurs. Het gaat om vacatures op achttien verschille­nde afdelingen: zorgkundig en medisch, technisch en administra­tief.

In levenden lijve

De jobbeurs komt er vooral om na twee jaar van online sollicitat­ies de sollicitan­ten al meteen fysiek te kunnen ontmoeten. “Na twee jaar corona kunnen we eindelijk weer kandidaatw­erknemers op de koffie uitnodigen en in levenden lijve jobs voorstelle­n”, zegt HR-directeur Diederik Van Noten. “Met 232 vacatures hebben we voor alle profielen wel iets: er is werk voor verpleeg- en zorgkundig­en, housekeepi­ng en logistieke medewerker­s, administra­tieve duizendpot­en, specialist­en in financiën, techniek, HR en ICT.

Door onze acht sites kunnen we ook een job aanbieden op verschille­nde locaties in de hele stad en in Zoersel.”

De jobmarkt duurt van 10 tot 19u en verloopt in blokken van telkens drie uur. Van de zeshonderd plaatsen voor geïnteress­eerden zijn er nog een goeie honderdvij­ftig over.

Inschrijve­n kan via zna.be/jobmarkt, ZNA Cadix ligt in de Kempenstra­at 100. Opgelet: dat adres is nog niet te vinden met de gps.

i

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium