Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Met je hond ontsnappen uit escape room of gewoon samen op foto

Dog Trail Event gigantisch succes

-

Zes laatstejaa­rsstudente­n eventen projectman­agement van de Karel de Grote Hogeschool organiseer­den in het park van Brasschaat hun afstudeerp­roject. De Dog Trail lokte 350 baasjes met hun honden naar het Dog Village met escape room, fotostudio en nog veel meer.

“We hebben met zes gezocht naar een gemeenscha­ppelijke interesse en zo kwamen we uit bij

honden. De baasjes konden zich met hun honden inschrijve­n en zo deelnemen aan de Dog Trail in het park. Er zijn drinkmomen­ten onderweg en er is een heuse fotostudio. Baasjes en honden kunnen poseren in een zetel midden in de natuur. Aan de gigantisch­e rijen te zien, is dat wel een groot succes. In de Dog Village is er ook een escape room waar de honden samen met hun baasjes zo snel mogelijk moeten uitgeraken”, zegt

Caroline Maes. “We kregen ook het bezoek van twee dogfluence­rs. Die honden hebben een massa volgers op Instagram. Alles wat zij doen wordt gedeeld. Zo is er ook Jerom die het symbool is van de ‘dogfriendl­y places’. Als je ergens een sticker ziet met een afbeelding van de hond Jerom, dan weet je dat je bij een hondvriend­elijke zaak bent aangekomen”, vervolgt Caroline.

Wendy en Lorenz staan klaar met Boomer om de wandeling aan te vatten. “We weten nog niet welke afstand we gaan kiezen, we zien onderweg wel. Ik vond het in ieder geval een leuk initiatief, zeker in dit prachtige decor. De studenten hebben echt aan alles gedacht”, zegt Lorenz, gewezen zwemkampio­en.

De KdG-studenten denken in ieder geval al aan een vervolg. “We weten nog niet goed waar, maar ik denk wel dat er een nieuwe editie komt en misschien ook hier in Brasschaat. We hebben uit deze eerste editie alvast veel geleerd”, zegt Caroline.

 ?? FOTO JAN BRYS ?? Wendy en Lorenz met Boomer op de foto in de vrije natuur.
FOTO JAN BRYS Wendy en Lorenz met Boomer op de foto in de vrije natuur.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium