Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Lingerie Outlet verkoopt merkkledij aan halve prijs

-

Aan de Bredabaan in het pand waar zich vroeger kledingzaa­k Danny Mae bevond, heeft Lingerie Outlet een nieuwe zaak geopend. Het is de achtste vestiging en de eerste in de Antwerpse noordrand.

Zaakvoerde­r Benoit Schauvlieg­e: “We hebben al winkels in Sluis, Roeselare, Deinze, Brugge, Kortrijk, Middelkerk­e en Schelle. Toen we in Brasschaat een sales event organiseer­den, bleek dat er in de brede regio duidelijk een publiek voor onze activiteit­en aanwezig is. We zijn dan beginnen zoeken en toen we bij dit prachtig pand uitkwamen, hebben we niet getwijfeld. Ik vind het voor onze winkel een uitstekend­e ligging. We gaan nog op zoek naar andere locaties in de buurt, zonder daarin evenwel te overdrijve­n.

“Met een achtste fysieke winkel gaan we wel een beetje tegen de stroom in. De meeste dingen kan je tegenwoord­ig ook online kopen, maar lingerie hoort daar volgens mij niet bij. Het gaat hier toch om een product dat zich leent tot funshoppen. En is - zoals wij het noemen zeer paskamerge­richt. Met lingerie kan een vrouw zichzelf ook een mooie traktatie doen.”

“We verkopen hier een 35-tal merken. Het gaat telkens om stuks van het vorige seizoen die we aan halve prijs aanbieden. Maar we hebben ook ons eigen merk, Juliette Lingerie, genoemd naar mijn dochter. We hebben veel aandacht besteed aan deze creatie voor alle leeftijden. Juliette

Lingerie is alleen bij ons te verkrijgen. We gaan aan de bestaande kleuren nog nieuwe toevoegen. In het outlet-assortimen­t wisselen we dan weer geregeld van collectie”, laat Benoit nog weten.

Lingerie Outlet verkoopt behalve lingerie ook een ruim assortimen­t aan nachtkledi­ng en zwemkledij. De winkel aan de Bredabaan 128 is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10u tot 18u.

 ?? FOTO JBR ?? Maija Noblesse en Benoit Schauvlieg­e in de Lingerie Outlet.
FOTO JBR Maija Noblesse en Benoit Schauvlieg­e in de Lingerie Outlet.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium